Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
2216
0

Манчестер Сіті – Тоттенхем. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Відомий український тренер зробив прогноз на матч 24-го туру Прем'єр-ліги

Манчестер Сіті – Тоттенхем. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 24-го туру Прем'єр-ліги Англії «Манчестер Сіті» – «Тоттенхем».

«Ман Сіті» 15 матчів поспіль виграв. Я вже не пам'ятаю, хто так робив. Хоча треба зазначити, що «городяни» грають без лідерів атаки Де Брюйне і Агуеро. Зараз вони здобувають перемоги за рахунок командної гри, яку поставив Гвардіола. На мій погляд, дуже сильно прогресує Фоден, який на будь-якій позиції виглядає здорово. Він швидкий, технічний і забивний. Цей хлопець буде і далі прогресувати. Гюндоган намагається зараз виконувати на полі роботу Де Брюйне, а саме грати роль основного диспетчера. Рубен Діаш додав команді надійності в оборонних діях. До речі португалець стає лідером «городян», він вже управляє і керує командою. Я вважаю Діаша шикарним і класним гравцем.

А у «Тоттенхема» великі складності. Команда Моурінью програла 4 з 5 попередніх матчів, включаючи Кубковий поєдинок з «Евертоном» (4:5). У матчі з «ірисками» я переживав за «Тоттенхем», я цього не приховую. Я хотів, щоб «шпори» виграли, але сталося не так. Лондонці слабко грали в обороні. До речі в 5 матчах вони пропустили 10 м'ячів, а це не властиво командам Моурінью. «Тоттенхем» став гірше грати в обороні, і «Ман Сіті» може це використати, тому що вони почали вичавлювати з створюваних ситуацій.

Я думаю, обидві команди заб'ють. «Тоттенхем» заб'є після стандарту. Сон здорово подає, а велика група гравців здорово грає головою. Думаю, лондонці будуть мати перевагу на стандартах. Моурінью це розуміє і буде по-максимуму вичавлювати з стандартів, тим більше Кейн відновився, а він забити може. Захисник Санчес забив двічі «Евертону». А ще є Алдервейрелд, який добре підключається до атак на стандартах. Там взагалі ціла група гравців, які добре грають головою.

Гра буде цікава. «Тоттенхем» не хоче відставати від групи лідерів, команда Моурінью з 36 очками йде восьмою і починає відставати від групи лідерів. Але «Ман Сіті» набрав такий хід, що навіть, якщо щось не буде виходити, вони зможуть використовувати слабкості в обороні «шпор».

Я не виключаю, що може бути результативна нічия. Тому що «городяни» вже трошки переситилися перемогами. Буває, що, дивлячись на турнірну таблицю і бачачи свою перевагу, внутрішньо можеш трохи розслабитися. Але Гвардіола не такий, він спробує команду максимально налаштувати і сконцентрувати. Але футболісти ж не роботи, вони теж живі люди. І «Тоттенхем» вміє дуже грати в футбол. Нас чекає дуже цікавий поєдинок. Я не впевнений, що «Ман Сіті» виграє», – сказав Грозний.

Матч «Манчестер Сіті» – «Тоттенхем» відбудеться 13 лютого. Початок зустрічі – о 19:30.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ВІДЕО. Кепа пропустив у ближній кут, але гол скасували. У Реала забив Гюлер
Футбол | 26 квітня 2024, 22:56 0
ВІДЕО. Кепа пропустив у ближній кут, але гол скасували. У Реала забив Гюлер

Після першого тайму королівський клуб обігрує «Реал Сосьєдад» 1:0 у 33-му турі

Як виглядає таблиця АПЛ після перенесених матчів 29-го туру АПЛ 2023/24?
Футбол | 26 квітня 2024, 12:00 0
Як виглядає таблиця АПЛ після перенесених матчів 29-го туру АПЛ 2023/24?

«Арсенал розгромив «Челсі», фіаско «Ліверпуля», впевнена перемога «Манчестер Сіті»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.