Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Келвін Гастелум - Ян Хайніш. Прогноз і анонс на бій

Поєдинок турніру UFC 258

Келвін Гастелум - Ян Хайніш. Прогноз і анонс на бій
Getty Images/Global Images Ukraine

Практично вся увага любителів ММА на турнірі UFC 258 сфокусована на чемпіонському поєдинку в напівсередній вазі Камару Усман - Гілберт Бернс. Але давайте поглянемо на основні зіткнення, які пройдуть на розігріві у цих двох найближчої неділі на «UFC Apex» у Лас-Вегасі (штат Невада, США).

Колись топовий середньоваговик Гастелум на UFC 258 спробує обірвати чорну смугу, зустрівшись у клітці з Хайнішем.

Після великих перемог над вчорашнім чемпіоном UFC Майклом Біспінгом і Роналдо Соузою у Гастелума наступила серія невдач. Все почалося з програшу за очками в приголомшливому бою за тимчасовий титул проти Ісраєля Адесаньї два роки тому. Потім Келвін програв роздільним рішенням Даррену Тіллу, і в липні 2020 року на UFC Fight Night 172 Джек Херманссон швидко змусив його постукати.

У червні на UFC 250 Хайніш зумів закрити два послідовних програші Дереку Брансону і Омарі Ахмедову, нокаутувавши за хвилину і 14 секунд Джеральда Меершарта.

Прогноз на бій

Гастелум є відмінним борцем з чорним поясом із БЖЖ. У стійці він в першу чергу небезпечний своїми розмашистими потужними панчами. Хайніш воліє вести бій на ногах, маючи непоганий ударний арсенал, а ось на землі у нього часом трапляються проблеми.

Гастелум може реалізувати свою перевагу в партері або постаратися зачепити Хайніша акцентованим ударом і виграти нокаутом. Однак підборіддя Хайніша поки його не підводило, і за рахунок свого зросту і навичок муай-тай він може перебивати суперника з дистанції. Вважаємо, що це буде дуже конкурентний бій, де Хайніш буде все ж трохи більш переконливим для суддів.

Перемога Хайніша за очками

 
  • 1,408
  • 51
  • 2,83
Сделать ставку
 
  • 1,44
  • -
  • 3,00
Сделать ставку
 
  • 1,45
  • -
  • 2,89
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.