Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 14 лютого 2021, 15:50
3650
3

Колос - Шахтар. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Прогноз експерта на матч 14-го туру УПЛ

| Оновлено 14 лютого 2021, 15:50
3650
3
Колос - Шахтар. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
ФК Шахтар

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 14-го туру Прем'єр-ліги України «Колос» – «Шахтар».

«Якщо говорити по «Шахтарю», то Коваленко перейшов в «Аталанту». Зате відновився Корнієнко, який грав у спарингах. Для «гірників» це нормально. Чи незамінним був Коваленко? «Шахтар» був готовий до цього. Ми бачимо, що Марлос, Тайсон, Патрік, Тете і інші хлопці можуть зіграти на цій позиції ближче до нападника або під нападником. «Шахтар» до цього готовий.

Через матч з «Колосом» «гірники» готуються до гри з «Маккабі» в Лізі Європи. Я впевнений, що «Шахтар» пройде далі в Лізі Європи, як і «Динамо». Нашим клубам я цього щиро бажаю!

За «Колос» можу сказати, що в ковалівську команду перейшов хороший нападник Діма Хльобас. Він дуже забивний хлопець. Він посилить «Колос» однозначно! У ковалівців побудована хороша інфраструктура. Майже у всіх матчах вони забивають. Останній раз вони не забили 22 листопада 2020 року в Полтаві «Ворсклі», поступившись 0:3.

Те, що «Колос» і «Шахтар» можуть забити – це цілком реально. «Шахтар» природно грає першим номером, грає активно, агресивно, включає флангових захисників, створюючи чисельну перевагу. У першому колі «гірники» виграли 3:1 у «Колоса». Майбутній матч буде дуже щільним. «Колос» гратиме дуже щільно, розуміючи, як грає «Шахтар». Головний тренер «Колоса» Руслан Костишин заявив, що він дивився матч «гірників», і їхня гра після трансферу Коваленка не змінилася. Вони також якісно грають, володіючи ініціативою.

На нас чекає хороший, цікавий матч. У будь-якому випадку, «Шахтар» не має права втрачати очки, інакше він ризикує відстати від «Динамо». І також ми розуміємо, що «Колос» від 4-го місця відстає всього на 2 очки. Ковалівці солідно, на рівних грають з усіма лідерами чемпіонату України. Команда Костишина хоче перебувати в зоні єврокубків. На нас чекає класний матч», – сказав Грозний.

Матч «Колос» – «Шахтар» відбудеться 14 лютого. Початок зустрічі – о 14:00.


В'ячеслав Грозний – відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левські», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Екс-арбітр ФІФА прокоментував епізод із незарахованим голом Баварії
Футбол | 09 травня 2024, 23:47 0
Екс-арбітр ФІФА прокоментував епізод із незарахованим голом Баварії

Олег Орєхов спеціально для Sport.ua – про резонансний епізод півфіналу ЛЧ

Шахтар – Динамо. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
Футбол | 10 травня 2024, 15:30 97
Шахтар – Динамо. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Поєдинок головних претендентів на золоті медалі проходитиме на «Арені-Львів»

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Shurik1977
лакатош почитил газон яшахте
hanter567
ТАК А КОМУ ТАКОЙ ФУТБОЛ НУЖЕН-а да ,я забыл,многомиллионный пул, 56000 зрителей, 8000000 € товарооборот вокруг стадионной ифраструктуры,борьба за мировой пул с сериейА и Ла лигой(ну Примьер лигой Англии пока нетянем), скауты всего мира которые едут посмотреть на ЦАРЯ ну много шариков. Полный Пиzzдок и умора
hanter567
Прикольно будет,в 17.00 в Ковалівці будет( -12) Хороший матч нас ожидает если к температуре добавить шквальный ветер.МОЖЕТ ТАМ КТОТО В АДЕКВАТЕ И ОТМЕНИТ МАТЧ.Просто не дай Бог травмы,а Шахтеру в Европе играть. А ЗДОРОВЬЕ ФУТБОЛИСТОВ,ДА И ВООБЩЕ РАБОТНИКИ КЛУБОВ И Т.Д.