Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 13 лютого 2021, 16:52
1707
0

Динамо - Олімпік. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Прогноз експерта на матч 14-го туру УПЛ

| Оновлено 13 лютого 2021, 16:52
1707
0
Динамо - Олімпік. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 14-го туру Прем'єр-ліги України «Динамо» - «Олімпік».

«Динамо» впевненою перемогою (5:2) над лідером білоруського футболу БАТЕ завершило збір в Туреччині. Звичайно, кияни хочуть зберегти лідерство в чемпіонаті України. Поза всяким сумнівом, «Динамо» хоче стати чемпіоном. Також вони перед матчем Ліги Європи з «Брюгге» хочуть мати гарний настрій, хорошу динаміку гри. У них хороша конкуренція і бажання перемагати в кожному матчі. Це команда з новим тренером, з новими амбіціями.

«Олімпік» - граюча команда. Вона дуже успішно і якісно грала в першому колі. Всім це сподобалося. Так, вони втратили Шахаба, який перейшов в «Зорю» і куди він хотів перейти. «Олімпік» всього на три очки відстає від 4-го місця, яке займає «Зоря». У тренерський штаб «Олімпіка» увійшов Яя Туре!

У «Динамо» дуже непростий графік. Після поєдинку з «Олімпіком» їм належить двічі зіграти в Лізі Європи з «Брюгге» і в рамках УПЛ з «Десною». Але у топових команд завжди такі графіки і динамівці до цього готувалися.

Під час спарингів Мірча Луческу, як досвідчений тренер, давав можливість грати всім футболістам. На зборах практично всі отримали ігрову практику. Тільки Луческу знає стартовий склад на матч з «Олімпіком». Матч буде цікавий, тому що «Олімпік» - граюча команда. Вони не будуть відсиджуватися в обороні, вони будуть грати, адже вміють непогано контролювати м'яч. У «Олімпіка» великий підбір гравців групи атаки. Я із задоволенням подивлюся цю гру, розуміючи, що для «Динамо» - це контрольна репетиція перед першим поєдинком з «Брюгге». До речі, я впевнений, що кияни пройдуть бельгійську команду.

«Олімпіку» втрачати нічого, він буде грати розкуто і битися за будь-який результат в матчі з таким суперником. У таких матчах гравці отримують величезний досвід і велику практику. Для них це хороша школа і можливість проявити себе. Може, хтось із гравців «Олімпіка» сподобається нашим топовим командам. «Олімпік» очолює молодий тренер Ігор Климовський, в розпорядженні якого є група молодих талановитих гравців.

Я бачу інтерес в цій грі. Кожен вирішує свої завдання. «Динамо» не має права втрачати очки, а «Олімпік» бореться за потрапляння в єврокубки. Гра буде цікавою!», - сказав Грозний.

Матч «Динамо» - «Олімпік» відбудеться 13-го лютого. Початок зустрічі о 17:00.


В'ячеслав Грозний – відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левські», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.