Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 12 лютого 2021, 21:22
2656
4

Денис БОСЯНОК: «Супряга зупинився в своєму розвитку»

Відомий коментатор - про форварда «Динамо»

| Оновлено 12 лютого 2021, 21:22
2656
4
Денис БОСЯНОК: «Супряга зупинився в своєму розвитку»
ТаТоТаке. Денис Босянок

Відомий український коментатор Денис Босянок поділився своєю думкою з приводу форварда київського «Динамо» Владислава Супряги:

«Це талановитий форвард. Я не хочу казати, що у нього вже немає шансів. Але важко знайти пояснення попри те, що мене неодноразово запитували з цього приводу. Потрібно перебувати поруч із Владиславом, розуміти суть.

Зрозуміло, що він уже замучив переважну більшість нетерплячих фанів команди. Але ж хлопець забивав на найвищому рівні – молодіжному чемпіонаті світу. Показав, що він не посередній форвард. Я знову згадую ту швидкість, яку ми бачили у Бєланова. Але Супряга чомусь зупинився у своєму розвитку. І це – загадка.

Потрібно використовувати те, що у Владислава виходить найкраще. А це – бєлановський стиль, йому потрібно дати м’яч і простір. Ні в якому разі не змінювати, не ламати його манеру, не змушувати підлаштовуватись під команду.

Навіщо? Для цього ж є інші форварди. Майстерність тренера повинна проявитися в тому, щоб використати індивідуальний хист Супряги в інтересах команди».

Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
VLytvyn
На мій погляд, Супрязі та іншим нападникам Динамо Киів, потрібний кваліфікований тренер по нападникам, бажано б з Італії або Іспанії, який підказав би і навчив правильно позиціонуватися в нападі.Всі нападники Динамо швидкісні, але не ефективні в періоді атаки.Їх дії зрозумілі захиснакам. Із-за цього немає голів або мало забивать хлопці.Сил витрачають багато,а голів немає.Треба щось в клубі робити серьезно.
Ёкарный Бабай
Потому что цыган не умеет работать с форвардами. Его максимум это наладить игру в обороне/полузащите. Вот купите ему форвардов, но Хацкевич тоже бы так смог, с купленными форвардами. Ты хотя бы раскрой тех, что есть, раз уж великий обосраться спец. Чел пришел из команды с последнего места, в которой забивал голы, в команду с первого места и забить никому не может, загадка. Отправь его назад коровам хвосты крутить, если не устраивает.