Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 14 лютого 2021, 17:12
888
0

Дніпро-1 – Інгулець. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Без права на помилку

| Оновлено 14 лютого 2021, 17:12
888
0
Дніпро-1 – Інгулець. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
СК Дніпро-1

В неділю, 14 лютого, на стадіоні «Дніпро-Арена» відбудеться поєдинок 14-го туру УПЛ між командами «Дніпро-1» та «Інгулець». Господарі поля – аутсайдери першої частини чемпіонату, вони займають останню сходинку в турнірній таблиці.

Команда з Петрового завершила перше коло на 10-му місці, проте відрив від дніпрян складає лише три бали. Оскільки боротьба на дні турнірної таблиці очікується безкомпромісною, тож і матч обіцяє бути цікавим.

Команда Ігора Йовічевіча готувалась до поновлення чемпіонату, як і більшість клубів УПЛ, в Туреччини. Під час двох тренувальних зборів в Анталії «Дніпро-1» зіграв шість поєдинків, з яких три завершились перемогою дніпрян, два матчі не виявили переможця, а ще один спаринг завершився поразкою. Різниця забитих-пропущених м’ячів на зборі склала 13:8. Найкращим бомбардиром став Артем Довбик, який забив 4 голи. Очевидно, що нападник «Дніпра-1» перебуває в чудовій формі.  

«Інгулець» дуже ретельно готувався до чемпіонату. В Туреччині команда з Петрового зіграла шість спарингів, причому п’ять з них завершились перемогами підопічних Сергія Лавриненка. «Інгулець» досить надійно зіграв в обороні – лише 4 пропущені м’ячі в двох матчах, а в трьох спарингах зуміли зіграти на «нуль». В той же час, напад «червоно-жовтих» наколотив 10 голів, не залишаючи поле без забитого м’яча.
 
Поєдинок першого кола між «Інгульцем» і Дніпром-1» завершився внічию (1:1), а гол у складі петровців забив захисник Денис Балан. До речі, саме він не зможе допомогти «червоно-жовтим» через дискваліфікацію. У цьому матчі складно виділити фаворита, адже суттєву корективу внесуть погодні умови.

Синоптики обіцяють в Дніпрі температуру -7, і хто з команд швидше пристосується, той і матиме перевагу. За такої погоди легше руйнувати, ніж творити, а тому команда Сергія Лавриненка має скористатися обставинами. Проте і «Дніпро-1» не здасться без бою, адже їм вкрай необхідно набирати залікові очки, особливо у матчах з прямими конкурентами.

Орієнтовні склади

«Дніпро-1»: Сарнавський – Адамюк, Дуглас, Логінов, Дубінчак, Батагов, Ігнатенко, Когут, Булеца, Вагнер, Довбик.

«Інгулець»: Шуст – Кучеренко, Семенко, Ковальов, Квасний, Запорожець, Білоцерківець, Коваленко, Бартулович, Васін, Сітчінава.

 
  • 2.10
  • 3.20
  • 3.82
Зробити ставку
 
  • 2.12
  • 3.18
  • 3.81
Зробити ставку
 
  • 2.14
  • 3.15
  • 3.8
Зробити ставку

14 лютого, неділя

«Дніпро-1» – «Інгулець»
Дніпро. Стадіон «Дніпро-Арена». 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Уніан»
ДНІПРО-1 — ІНГУЛЕЦЬ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Сергій Бойко (Київська область)
Прогноз Sport.ua — 2:1
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.