Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 13 лютого 2021, 08:39
11431
7

Стало відомо, чому Шахтар програв Ман Сіті битву за Кайкі

Форвард «Флуміненсе» сам висловив бажання продовжити кар'єру в Англії

| Оновлено 13 лютого 2021, 08:39
11431
7
Стало відомо, чому Шахтар програв Ман Сіті битву за Кайкі
ФК Флуміненсе. Кайкі (на передньому плані)

Донецький «Шахтар» вийшов з переговорного процесу по форварду «Флуміненсе» Кайкі, і фактично поступився талановитим футболістом «Манчестер Сіті», після того, як сам гравець висловив бажання перебратися до Англії.

Спочатку «гірники» були готові заплатити за 70% економічних прав на Кайкі 5 мільйонів євро з можливістю збільшення цієї суми до 15 мільйонів євро за рахунок бонусів.

«Флуміненсе» не хотів відпускати Кайкі, як і іншого таланта своєї академії Метіньо, але в результаті не зумів узгодити з футболістами продовження контрактів. Боячись втратити гравців вільними агентами, «Флуміненсе» почав торгуватися, але в підсумку нарвався на відмову «Шахтаря» продовжувати переговори, а також на категоричну пропозицію від «Сіті» - 10 мільйонів євро за Кайкі та 5 мільйонів євро за Метіньо.

Варто відзначити, що в майбутньому «Флуміненсе» зможе виручити від трансферів двох талантів своєї академії куди більше. У перспективі сума угоди може зрости до 39 мільйонів євро, причому 70% бонусів будуть гарантовані бразильцям за досягнення футболістів в перші два сезони.

Також «Флуміненсе» виторгував у «Манчестер Сіті» по 20% економічних прав на Кайкі та Метіньо, залишивши їх за собою. Крім того, обидва гравці переїдуть в стан «городян» тільки на початку 2022 року, що також було умовою «Флуміненсе», на яку погодився англійський гранд.

Оцініть матеріал
(68)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
euro2012_za_2012euro
Ничего страшного - каучука в Бразилии навалом.
И с рубероидом проблем нет.
SportsMan
Потому что лошары!!!
Алексей К
А должен был выбрать Шахтер?) Смешные люди, кто бы что не писал тут)
Oleg Savchuk
Бо диряві бездомні сєпари, лічинки рузкого міра)))
Евгений Семыкин
Крайне настраживающий факт. Шахтёр имеет хорошее реноме как буферная зона для норм чемпионата, но определяющим фактором всегда были финансовые условия. Сейчас в футболе резко взвинтились цены на игроков и зп, и тут ковид. Ценники подупадут а зп не у такой пропорции ибо всех кому уже дали, так легко не отнять. А без превалирующего фактора зп привлекательность ШД резко уменьшается. Это при ситуации в которой давно уже не было громких трансферов и новых "суперпродаж"
source02
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
FACE_CONTROL
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил