Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 14 лютого 2021, 22:33
1202
0

Евертон - Фулгем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Гра команд з різними завданнями на сезон

| Оновлено 14 лютого 2021, 22:33
1202
0
Евертон - Фулгем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
twitter.com/everton

У неділю, 14-го лютого, в Ліверпулі на стадіоні «Гудісон Парк» в рамках матчу 24-го туру чемпіонату Англії місцевий «Евертон» прийме «Фулгем». Стартовий свисток пролунає о 21:00 за київським часом.

«Евертон»

Підопічні Карло Анчелотті продовжують триматися в лідируючій зоні. Так, зараз «іриски» йдуть тільки сьомими і мають відставання від четвертого «Ліверпуля» в три очки, але при цьому у них є два матчі в запасі. Таким чином, за втраченими очками команда з Ліверпуля ділить третє місце з «Лестером». Відмінний результат для «Евертона». Не дарма ж Папа Карло перед початком сезону заявляв про амбіції команди і про бажання пробитися в Лігу чемпіонів. Для цього команді потрібно займати місце в першій четвірці. Це буде справжнім успіхом для «Евертона». Чи вийде це зробити? Сказати складно, але боротися будуть точно до останнього. У них є одна невелика перевага перед іншими - «сині» не беруть участь в єврокубках і будуть виглядати свіжішими за своїх конкурентів, які будуть продовжувати грати по два матчі на тиждень.

Останні два матчі «ірисок» вийшли фантастичними. Спочатку ліверпульці зіграли в видовищну нічию в чемпіонаті з «Манчестер Юнайтед», відігравшись спочатку з 0:2, а потім з 2:3 на п'ятій компенсованій хвилині. А те, що було в Кубку Англії з «Тоттенхемом» не описати словами. Це потрібно було бачити! Дев'ять голів, перемога 5:4 в компенсований час завдяки голу колишнього гравця «Шахтаря» Бернарда і прекрасні емоції після гри. До слова, в чвертьфіналі турніру «Евертон» зіграє проти «Манчестер Сіті».

Не візьме участь в матчі з «Фулгемом» травмований Жан-Філіп Гбамен. Також під питанням вихід на поле Джордана Пікфорда, Аллана, Домініка Кальверт-Льюїна і Хамеса Родрігеса.

«Фулгем»

«Дачники» відчувають серйозні проблеми в Прем'єр-лізі. Після виходу в найсильніший чемпіонат з Чемпіоншипа команда Скотта Паркера ніяк не може знайти себе і вважається одним з головних претендентів на виліт. Турнірна таблиця це підтверджує. Перед туром в активі «Фулгема» 15 очок, 18 місце в турнірній таблиці і різниця м'ячів «-14». Відставання від рятівного сімнадцятого місця становить вісім пунктів. Звичайно, залишитися в АПЛ ще реально і вся боротьба попереду, але потрібно починати неабияк набирати очки вже зараз, оскільки потім буде пізно.

«Білі» не можуть виграти в чемпіонаті вже протягом 12 матчів. За цей час «дачники» вісім разів зіграли внічию і чотири поєдинки програли. Показник, м'яко кажучи, не дуже. Останній раз «Фулгем» вигравав у АПЛ ще 30 листопада, коли на виїзді сенсаційно здолав «Лестер». Після цього він встиг не тільки ускладнити собі життя в чемпіонаті, але і вилетів з Кубка, розгромно поступившись «Бернлі».

З кадрових проблем «Фулгема» відзначимо травмованих Теренса Конголо і Тома Керні.

Історія зустрічей

«Евертон» і «Фулгем» провели між собою в цілому 64 гри. «Іриски» здобули 31 перемогу, 20 вікторій на рахунку «дачників» і 13 поєдинків завершилися внічию.

У матчі першого кола «Евертон» здобув гостьову перемогу над «Фулгемом» з рахунком 3:2.

Орієнтовні склади:

«Евертон»: Ольсен, Холгейт, Кін, Годфрі, Дінь, Дукуре, Девіс, Гомеш, Сігурдссон, Бернард, Рішарлісон.

«Фулгем»: Ареола, Тете, Андерсен, Адарабіойо, Робінсон, Рід, Леміна, Замбо, Лофтус-Чик, Лукман, Мітровіч.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться перемогою господарів, а тому нашою ставкою буде позиція – П1 з коефіцієнтом 1.95 по лінії Parimatch.

14 лютого, неділя

«Евертон» – «Фулгем»
Ліверпуль. Стадіон «Гудісон Парк». 21:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Setanta Sports»
Прогноз Sport.ua — 3:1
 
  • 1,95
  • 3,55
  • 4,10
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.