Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 14 лютого 2021, 15:49
610
0

Вест Бромвіч - Манчестер Юнайтед. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

«Манкуніанці» в гонитві за «городянами»

| Оновлено 14 лютого 2021, 15:49
610
0
Вест Бромвіч - Манчестер Юнайтед. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
twitter.com/manutd

У неділю, 14-го лютого, у Вест Бромвічі на стадіоні «Хоуторнс» в рамках матчу 24-го туру чемпіонату Англії місцевий однойменний клуб прийматиме «Манчестер Юнайтед». Стартовий свисток пролунає о 16:00 за київським часом.

«Вест Бромвіч»

«Дрозди» в поточному сезоні борються за виживання. Відразу ж після виходу в АПЛ команда ризикує знову опуститися в Чемпіоншип. На даний момент команда Сема Еллардайса займає передостаннє місце в турнірній таблиці і має в своєму активі 12 очок. Відставання «Вест Брому» від рятівного сімнадцятого рядка, який займає «Бернлі», становить цілих 11 очок. Врятуватися «Альбіону» буде вкрай складно.

Серед тижня «Вест Бромвіч» відпочивав, оскільки вже давно вилетів з Кубка Англії. В останньому матчі «дрозди» поступилися «Тоттенхему». Вони не можуть виграти вже протягом п'яти матчів. Остання перемога команди з Вест-Броміджа датується 16 січня, коли вона на виїзді здолала «Вулверхемптон». Варто відзначити, що «Альбіон» не тільки не може здобути результат, а й показує відверто слабку гру для рівня Прем'єр-ліги.

«Манчестер Юнайтед»

Червона команда з Манчестера у вівторок провела невиразний матч з «Вест Хемом» в рамках 1/8 фіналу Кубка Англії. «Манкуніанці» хоч і пройшли далі завдяки голу в компенсований час, але показали не надто якісний футбол і могли залишитися ні з чим.

У минулому турі чемпіонату Англії «червоні дияволи» втратили очки в матчі з «Евертоном», пропустивши на п'ятій компенсованій хвилині зустрічі. Ця нічия може дорого обійтися команді Оле-Гуннара Сульшера в кінцівці чемпіонату. «Манчестер Юнайтед» займає друге місце в турнірній таблиці і вже відстає від першого «Сіті» на п'ять очок. При цьому, у «городян» ще є гра в запасі. Так що «манкуніанцям» для продовження боротьби за чемпіонство не можна втрачати очки в матчах з такими командами, як «Вест Бромвіч».

У четвер, 18 лютого, манчестерців чекає поєдинок 1/16 фіналу Ліги Європи проти «Реала Сосьєдад». Правда, думається, що на першому місці для Сульшера і його команди залишається Прем'єр-ліга, потім Кубок і лише потім Ліга Європи. Звичайно, якби це була Ліга чемпіонів, то була би зовсім інша розмова.

У лазареті у «Манчестер Юнайтед» знаходяться захисники Ерік Байї і Філ Джонс, а також півзахисник Поль Погба. Всі вони не зіграють в майбутньому поєдинку.

Історія зустрічей

Опоненти провели між собою вже 133 матчі. Невелика перевага на боці «Манчестер Юнайтед», який здобув 57 перемог. «Вест Бромвіч» зміг перемогти в 44 зустрічах, а ще 32 гри завершилися внічию.

У матчі першого кола «манкуніанці» на своєму полі мінімально здолали «дроздів» завдяки голу Бруно Фернандеша з пенальті.

Орієнтовні склади:

«Вест Бромвіч»: Джонстон, Таунсенд, Бартлі, Аджайї, Пелтьєр, Йокушлу, Снодграсс, Мейтленд-Найлс, Галлахер, Філліпс, Діане.

«Манчестер Юнайтед»: Де Хеа, Шоу, Магуайр, Ліндельоф, Ван-Біссака, Мактоміней, Матіч, Фред, Фернандеш, Решфорд, Кавані.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться перемогою гостей, а тому нашою ставкою буде позиція – П2 з коефіцієнтом 1.33 по лінії Parimatch.

14 лютого, неділя

«Вест Бромвіч» – «Манчестер Юнайтед»
Вест Бромвіч. Стадіон «Хоуторнс». 16:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Setanta Sports»
Прогноз Sport.ua — 1:2
 
  • 9,20
  • 5,70
  • 1,33
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Як виглядає таблиця АПЛ після перенесених матчів 29-го туру АПЛ 2023/24?
Футбол | 26 квітня 2024, 12:00 0
Як виглядає таблиця АПЛ після перенесених матчів 29-го туру АПЛ 2023/24?

«Арсенал розгромив «Челсі», фіаско «Ліверпуля», впевнена перемога «Манчестер Сіті»

Україна може втратити вплив в УЄФА. До чого тут Павелко? Розкрито причину
Футбол | 26 квітня 2024, 20:55 5
Україна може втратити вплив в УЄФА. До чого тут Павелко? Розкрито причину

В УАФ вирішили відкликати місце України у виконавчому комітеті УЄФА

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.