Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
1544
0

Барселона - Алавес. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Чи залишаться каталонці в боротьбі за чемпіонство?

Барселона - Алавес. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
twitter.com/fcbarcelona

У суботу, 13-го лютого, в Барселоні на стадіоні «Камп Ноу» в рамках матчу 23-го туру чемпіонату Іспанії місцева «Барселона» прийме «Алавес».

Протистояння третьої і шістнадцятої команд іспанської Прімери. Зустріч з явним фаворитом, яким є «Барселона». Каталонці знаходяться за мадридським «Атлетіко» і «Реалом» і не мають наміру втрачати очки. А ось «Алавес» бореться за виживання і хоче заробити три очки, щоб відчувати себе більш комфортно.

«Барселона»

«Блаугранас» підходять до цієї гри не в найкращому настрої. Команда Рональда Кумана серед тижня провела перший півфінальний матч Кубка Іспанії проти «Севільї» і програла з рахунком 0:2. Так, є ще домашній поєдинок, але відігратися там буде вкрай складно. З огляду на поразку в Суперкубку Іспанії, а також відставання в вісім очок від «Атлетіко» в чемпіонаті, «Барса» і зовсім може залишитися за підсумками сезону без трофеїв.

У Примері хоч і є ще велике відставання, але зараз у синьо-гранатових є шестиматчева переможна серія. У 2021 році «Барселона» виграла всі матчі в Ла Лізі. Останній раз вона оступалася ще 29 грудня в матчі з «Ейбаром».

Також вагому роль в цьому матчі може відіграти той факт, що вже 16 лютого каталонцям належить провести важливий і важкий домашній поєдинок з «ПСЖ» у рамках 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. На що зробить ставку «Барса»? Звичайно, буде намагатися вигравати скрізь, але все ж можлива якась ротація складу. Не можна виключати, що на полі не з'явиться Ліонель Мессі, якого Куман може поберегти для найпрестижнішого клубного турніру Старого Світу.

Втім, у «Барселони» і так вистачає проблем зі складом. Швидше за все, не візьмуть участь в цьому матчі через травми Рональд Араухо, Мартін Брейтуейт, Серджіньо Дест, Філіпе Коутіньйо, Жерар Піке, Миралем П'янич, Серхі Роберто і Ансу Фаті. Значні втрати.

«Алавес»

Баскська команда продовжує боротьбу тільки в чемпіонаті Іспанії. У Кубку країни «Алавес» у 1/16 фіналу пропустив п'ять м'ячів від «Альмерії». У Ла Лізі у «славних» теж серйозні проблеми. Вони мають в своєму активі 22 очки очки і йдуть на 16-му місці, випереджаючи зону вильоту лише на два пункти. Безумовно, вся боротьба ще попереду.

В останній грі команда Абелардо перемогла «Вальядолід», а до цього зіграла внічию з «Хетафе», трохи поліпшивши своє становище. Варто відзначити, що різниця м'ячів у команди не така вже й погана - тільки «-10»

У «Алавеса» зі складом все в порядку. Не зіграє тільки давно травмований захисник Родріго Елі.

Історія зустрічей

36 раз суперники виходили один проти одного на футбольне поле. 25 перемог здобула «Барселона», п'ять тріумфів у «Алавеса» і шість разів команди не змогли виявити сильнішого.

У поєдинку першого кола була зафіксована нічия 1:1. На гол Луїса Ріохи каталонці відповіли точним ударом Антуана Грізманна.

Орієнтовні склади:

«Барселона»: Тер Штеген, Фірпо, Мінгеса, Ленгле, Альба, Де Йонг, Бускетс, Педрі, Дембеле, Грізманн, Мессі.

«Алавес»: Пачеко, Наварро, Тачі, Лежен, Дуарте, Ріоха, Гарсія, Пінья, Мендес, Хоселу, Перес.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться перемогою господарів поля, а тому нашою ставкою буде позиція – П1 з коефіцієнтом 1.31 по лінії Favbet.

13 лютого, субота

«Барселона» – «Алавес»
Барселона. Стадіон «Камп Ноу». 22:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Megogo»
Прогноз Sport.ua — 2:1
 
  • 1,31
  • 5,70
  • 10,0
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.