Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 13 лютого 2021, 19:03
1154
0

Наполі – Ювентус. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Друге за кілька тижнів протистояння Гаттузо і Пірло

| Оновлено 13 лютого 2021, 19:03
1154
0
Наполі – Ювентус. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 13-го лютого, відбудеться матч 22-го туру чемпіонату Італії з футболу, в якому «Наполі» прийме «Ювентус».

Вдруге за кілька тижнів «Ювентус» і «Наполі» зіграють між собою. 20 січня команди розіграли Суперкубок Італії. Тоді туринський клуб завдяки голам Роналду та Морати переміг з рахунком 2:0. У першому колі команди не зіграли через спалах коронавірусу в складі неаполітанської команди.

Останнім часом у команди Дженнаро Гаттузо йде не все добре. Дві поразки в останніх трьох іграх Серії А. Причому, неаполітанці поступилися далеко не топовим «Вероні» (1:3) і «Дженоа» (1:2). Такі результати відсунули «Наполі» на шосте місце і від зони Ліги чемпіонів команду відділяє вже 3 очки. Але щільність в чемпіонаті Італії серйозна, тому серія з кількох перемог поспіль може повернути колишні позиції. Але питання в тому, чи є сили? 11 лютого «Наполі» досить безславно зазнав поразки від «Аталанти» (1:3) в півфіналі Кубка Італії. Всі ці результати говорять про погану форму команди.

З іншого боку «Ювентус» на підйомі. Підопічні Андреа Пірло йдуть на серії з трьох перемог поспіль і посідають третє місце в турнірній таблиці. Команда перемогла «Болонью», «Сампдорію» і «Рому», всіх з однаковим рахунком 2:0. Куди більш важливий результат вдався команді посеред тижня. «Б'янконері» в півфіналі Кубка Італії зіграли внічию з «Інтером» (0:0) і за сумою двох матчів (2:1) вийшли до фіналу. Видно, що «Ювентус» знайшов свою гру, колектив знаходиться в хорошому моральному і фізичному стані, щоб добре виступити у вирішальному відрізку сезону. Зрозуміло, що для «Ювентуса» третє місце буде провалом. Тому зараз це лише локальні успіхи, які команда повинна розвивати.

Примітно, що між собою зіграють два найкращі захисти чемпіонату Італії. «Ювентус» пропустив всього 18 м'ячів в сезоні - це найкращий результат, «Наполі» з 21 голом знаходиться на другому місці в лізі. Але якщо «Ювентус» підтверджує це своїми результатами (0 пропущених голів у трьох матчах чемпіонату), то у захисту «Наполі» проблеми - 5 пропущених.

Незважаючи на ігрові проблеми в стані неаполітанців, варто очікувати хорошого настрою і мотивації від команди. Дженнаро Гаттузо налаштує своїх підопічних на матч з «Ювентусом», можна не сумніватися. Тому нам належить побачити захоплююче і принципове протистояння. Обидві команди мотивовані і потребують перемоги. Буде цікаво.

Букмекери вважають «Ювентус» фаворитом. На перемогу туринського клубу дають 2, на успіх «Наполі» майже 4. Близько 3,5 оцінюється нічия.

Орієнтовні склади:

«Наполі»: Оспіна — Лоренцо, Ррахмані, Максимович, Руй, Бакайоко, Єлмаз, Лосано, Зелінскі, Інсиньє, Петанья.

«Ювентус»: Щенсни — Даніло, Де Лігт, К'єлліні, Куадрадо, К'єза, Бентакур, Маккенні, Рабьо, Роналду, Мората.

 

 
  • 3.92
  • 3.6
  • 2.07
Сделать ставку
 
  • 3.80
  • 3.50
  • 2.07
Сделать ставку
 
  • 3.80
  • 3.55
  • 2.05
Сделать ставку

 

13 лютого, субота

«Наполі» – «Ювентус»
Неаполь. Стадіон «Сан Паоло». 19:00
ТБ-трансляція на каналі «Футбол 1»
Прогноз Sport.ua — 1:2
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.