Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
|
2824
1

Юрай САНІТРА: «Було не соромно дивитися на збірну України»

Наставник збірної України - про змішану естафету на ЧС

Юрай САНІТРА: «Було не соромно дивитися на збірну України»
suspilne.media. Юрай Санітра

Головний тренер збірної України з біатлону Юрай Санітра оцінив виступ команди у змішаній естафеті на чемпіонаті світу-2021 Поклюці (четверте місце):

«Як можна дати погану оцінку? Спортсмени зробили все, що могли і на трасі, і на стрільбищі. Не можу сказати, що хтось був кращим, а хтось - гіршим. Думаю, що кожен на своєму етапі пробіг на межі можливостей.

Думаю, що було не соромно дивитися на нашу команду, трималися з найкращими командами - багато сильних збірних залишилися за нами. Шкода, що не було медалі, але такий спорт.

Підгрушна? На стрільбі стоячи Олена зробила все, що могла, не тільки у неї були проблеми зі стійкою - тут висота. Підгрушна дуже здорово боролася два кола, тому не скажу, що була якась помилка.

Думаю, що трохи нам погода не допомогла: до підйому Підгрушна була сильнішою за шведку, хотіла її обійти, але там був свіжий сніг, це її гальмувало. А на фініш виїхала за спиною - не встигла об'їхати до фінішної прямої.

Підручний? Дмитро біг на першому колі дуже здорово, наздоганяв француза, не було проблем з кимось бігти в контактній боротьбі. На фініші трохи відчув висоту, але і зробив так свою роботу добре».

Оцініть матеріал
(25)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
mah
От же ш безтолковий. Краще передбачив би можливість подати протест по блокуванню Підгрушної.