Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Італії
| Оновлено 10 лютого 2021, 03:18
7615
3

Ювентус пройшов Інтер на шляху до фіналу Кубку Італії

«Стара синьйора» була більш розважлива за сумою двох зустрічей

| Оновлено 10 лютого 2021, 03:18
7615
3
Ювентус пройшов Інтер на шляху до фіналу Кубку Італії
twitter.com/juventusfc

Після перемоги 2:1 в першому матчі, «Стара синьйора» зуміла зберегти необхідний для себе результат і за сумою двох зустрічей вийти в фінал Кубку Італії.

Поєдинок-відповідь «Інтер» почав активно. Футболісти «нерадзуррі» відразу побігли на половину поля Юве і позначили свій високий пресинг. Він, втім, не став нерозв'язним завданням для команди Андреа Пірло. «Чорно-білі» непогано контролювали м'яча, але до небезпечних моментів справа не доходила. Перший удар у отвір воріт Хандановича припав на 44 хвилину, коли з лівої приклався Роналду, але словенський страж воріт «Інтера» не спав. У «Інтера» можна лише згадати дальній несильний постріл Брозовіча, який легко забрав Буффон.

Після перерви, здавалося б, «Інтер» понесеться вперед, але такого не сталося. Навпаки, моменти були у Юве. Зокрема, кілька разів знову небезпечно пробивав Роналду, але, як і раніше, добре діяв Ханданович. В кінці матчу гості побігли забивати, але захист туринців був готовий до банальних навісів і не винахідливих атак "нерадзуррі".

У підсумку 0:0 і за сумою двох зустрічей "Ювентус" виходить у фінал турніру. Там він зустрінеться з переможцем матчу «Аталанта» - «Наполі». А "Інтеру" доведеться зосередитися виключно на Серії А. У битві з Юве підопічним Конте не вистачило ні сил, ні емоцій.

Кубок Італії. Півфінал. 2-й матч.

«Ювентус» - «Інтер» - 0:0

  Сандро, 24 - Дарміан, 13

«Ювентус»: Буффон, Сандро, Куадрадо (К'єлліні 82,) Де Лігт, Демірал, Даніло, Бернардескі (Маккені, 62), Бентанкур, Рабіо, Кулушевскі, Роналду.

«Інтер»: Ханданович, Шкрініар, Дарміан (Перішич, 58), Де Врей, Бастоні (Коларов, 66), Хакімі, Барелла, Брозовіч, Еріксен (Сенсі, 66), Мартінес, Лукаку.

Арбітр: Мауріціо Маріані

Стадіон: «Альянц Стадіум»

ЮВЕНТУС-ІНТЕР.ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ.

Оцініть матеріал
(27)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
DidOk
А результат першого матчу релігія не дозволяє написати ?
Andy Chak
де результат??? ви дальше бухаєте, спіртовики???