Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Іспанії
| Оновлено 10 лютого 2021, 21:21
2302
4

Севілья - Барселона. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Експерт дав прогноз на матч Кубка Іспанії

| Оновлено 10 лютого 2021, 21:21
2302
4
Севілья - Барселона. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
marca.com

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на півфінальний матч Кубка Іспанії «Севілья» - «Барселона».

«Севілья» за два місяці програла лише раз і то «Атлетіко» в Мадриді (0:2). Севільці виграли попередні сім матчів, пропустивши всього лише один м'яч від«Алавеса». А з Гомесом у андалузців потенціал значно виріс. У них склад - це Сусо, Ен-Несері, Окампос, Гомес, Де Йонг, Мунір, Ракітіч, Васкес. У «Севільї» скажений атакуючий потенціал. Вони чинні переможці Ліги Європи і зараз борються за друге місце з «Реалом» і «Барселоною». Чемпіонство «Атлетіко» не віддасть, а ця трійка грає на рівних і претендує на друге місце. А на даний момент «Севілья» під організацією гри Юлена Лопетегі мені дуже подобається. Лопетегі хорошу команду створив.

Я віддам перевагу «Севільї». «Барса» зі скрипом, із працею, з великою часткою везіння в попередніх матчах перемагає. На Кубок Іспанії вони поступалися «Райо Вальєкано», але виграли 2:1. Тільки в кінцівці зустрічі вони забили переможний м'яч «Атлетіку», вигравши 2:1. Також вони врятувалися з «Гранадою», вигравши в овертаймі 5:3. Перемогли не зовсім справедливо, адже «Гранада» була ближче до виграшу, ведучи в рахунку 2:0. І ось із «Бетісом» також вони поступалися, вийшов на поле Мессі і «Барса» перемогла 3:2 після голу Трінкао, який в чомусь навіть випадково забив, потрапивши під саму поперечину.

«Барселона» дуже мессізалежна. Без нього каталонцям складно було б потрапити навіть в Лігу Європи. Від Мессі зараз залежать результати «Барселони».У чому причини того, що зараз відбувається з «блаугранас»? У каталонців новий тренер Рональд Куман. Я не бачу поки що його філософії і рішень. Дуже омолодилася команда. Мессі поодинці дуже важко витягувати матчі. Не можна було відпускати Суареса. Це велика помилка. Грізманн дуже довго адаптується, хоч він і краще став грати. Але це не той Грізманн, до якого ми звикли. Також впливає невизначеність Дембеле і те, що П’янич не відчуває себе своїм.

В даному матчі я ближче до того, що в фінал Кубка Іспанії пройде «Севілья», - вважає Грозний.

Матч «Севілья» - «Барселона» відбудеться 10 лютого. Початок зустрічі – о 22:00.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Прощавайте, єврокубки? Схоже, Дніпро-1 відмовляється від колишніх амбіцій
Футбол | 27 квітня 2024, 10:28 23
Прощавайте, єврокубки? Схоже, Дніпро-1 відмовляється від колишніх амбіцій

Рік тому команда рвалася в ЛЧ, а зараз може залишитися без континентальних турнірів

Аутсайдер, але вже не абсолютний. Минай переграв Чорноморець
Футбол | 27 квітня 2024, 14:58 9
Аутсайдер, але вже не абсолютний. Минай переграв Чорноморець

Команда Любеновича в другій частині сезону УПЛ постає з попелу

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Peters1959
все об этом знают и втихаря ставят наоборот,у него процент прогноза наоборот около 80%
Barsa_che
Зачем публиковать прогнозы Грозного? Человек совершенно далек от футбола, недаром говорят, что ставить надо, то что прогнозирует Грозный, но наоборот. Вот например, на днях в матче Ливерпуль - Мансити, он прогнозировал победу Ливерпуля или в крайнем случае ничью, но даже с двух вариантов не угадал, Мансити победил, да еще и крупно. Или вот вчера, давал чистую победу Атлетико над Сельтой, тоже мимо, была ничья, и т.д.
igor_grand
Очень нравится мне "Севилья". С тех самых пор когда обыграли в финале ЛЕ (27.05.2015) днепропетровский "Днепр". Цепкая, мощная команда с прекрасным тренером Лопетеги. Отличная, "кубковая" команда! Удачи!