Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Англії
| Оновлено 10 лютого 2021, 14:01
1462
0

Манчестер Юнайтед – Вест Хем. Прогноз на матч Кубка Англії

Чи є сталими кубкові амбіції в настільки важкий відтинок сезону?

| Оновлено 10 лютого 2021, 14:01
1462
0
Манчестер Юнайтед – Вест Хем. Прогноз на матч Кубка Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

Ще донедавна лідер Англійської Прем'єр-ліги потрапив до зони турбулентності в попередніх поєдинках національної першості, у підсумку чого втратив свою комфортну позицію на вершині турнірної таблиці. Цілком можливо, що всередині тренерського штабу «Манчестер Юнайтед» на цьому тлі намагалися обговорювати необхідність продовження участі команди в Кубку Англії під час підготовки до домашньої дуелі в рамках 1/8 фіналу проти лондонського «Вест Хема», однак відсутність вагомих здобутків останнім часом не залишає «Червоним дияволам» іншого виходу, окрім як намагатися пройти до наступного раунду.

«Манчестер Юнайтед»

Найбільш давне клубне змагання в світовому футболі зрівнює в правах усі команди елітної першості. Таким чином, колектив Уле-Гуннара Сульшера, як і суперники за майбутньою грою, почали свій турнірний шлях зі стадії 1/32 фіналу, де здолали добре знайомий їм «Вотфорд» (1:0), після чого потрапили на принципового суперника в особі «Ліверпуля» (3:2). Саме здобутий у битві проти «червоних» успіх дозволяє говорити з упевненістю про те, що цей трофей – далеко не порожній звук для «Манчестер Юнайтед». Команді необхідно почути дзвін медалей, що вдаряються об чашу щойно завойованого кубка для формування впевненості в правильності обраного шляху на початку сезону.

Незважаючи на те, що «Червоні дияволи» вже встигли перевершити безліч показників зразка минулих років, що говорить тільки з хорошого боку про потенціал цього скликання команди, однак у відданих шанувальників, рано чи пізно, все одно з'явиться запит на фізично відчутні досягнення, ніж просто приємне враження від гри. Кубок Англії для таких цілей підходить якнайкраще.

«Вест Хем»

І якщо з господарями майбутньої зустрічі все більш-менш зрозуміло, то чи потрібна подальша участь в цьому турнірі колективу Девіда Мойєса – ще те питання. «Молотобійці» знайшли свою гру під керівництвом шотландського фахівця, і, як наслідок, на поточний момент сезону ми спостерігаємо «Вест Хем» у ролі одного з претендентів на потрапляння до потенційної зони єврокубків. Конкуренти «залізних» у національній першості відчували великі проблеми зі стабільністю в попередніх зустрічах, проте для реалізації цього вікна можливостей знадобиться додатковий запас сил.

Попередні раунди Кубка Англії лондонський клуб проходив лише з тієї причини, що будь-який інший результат поєдинків проти «Стокпорт Каунті» (1:0) і «Донкастера» (4:0) з Національної та Першої ліг відповідно, був би сприйнятий фанатами з великим подивом і роздратуванням. Із іншого боку – колективу Девіда Мойєса тепер є що втрачати. Так чи інакше, але будь-який «зайвий» проведений поєдинок у цьому шаленому «пандемічному» сезоні команді коштує дуже дорого.

Статистика

Попередня зустріч між командами проходила на полі «Вест Хема», і завершилася перемогою «Червоних дияволів» із рахунком 3:1.

«Манчестер Юнайтед» у домашніх матчах цього сезону грає в досить результативний футбол, однак не завжди їм цей фактор приносить бажаний успіх. Однак у протистоянні з лондонськими клубами справи у команди Сульшера йдуть далеко не так вдало, як того б хотілося. «Арсенал» та «Челсі» (двічі по 0:0) покидали «Олд Траффод» без пропущених голів, а «Тоттенхем», хоча і допустив один гол у свої ворота, але відповів відразу шістьма результативними ударами.

Початок сезону у «Вест Хема» був далеким від ідеалу, але зараз ми говоримо про команду, яка шість зустрічей не знає поразок на чужому полі. Проблема лише в тому, що останній серйозний суперник в календарі команди Мойеса, «Челсі», відвантажив відразу три м'ячі у ворота «молотобійців».

Орієнтовні склади

«Манчестер Юнайтед»: Хендерсон – Алекс Теллес, Магуайр, Туанзебе, Вільямс – Фред, Матіч – Мартіаль, Джеймс, Грінвуд –  Кавані.

«Вест Хем»: Фабіанскі – Джонсон, Крессвелл, Доусон, Огбонна, Цоуфал – Райс, Соучек – Лансіні, Ярмоленко, Боуен.

Прогноз на матч

Ми вважаємо, що в цьому поєдинку команди відмовляться від сплеску атакуючої гри на стартових хвилинах, адже залишати турнір на ранній стадії жодна з них не захоче, тому доля матчу вирішиться після перерви. За таких умов, ставка «Результативність таймів: 2-й біл. 1-го» за 2,04 від Parimatch виглядає гідною пропозицією.

9 лютого, вівторок

Манчестер Юнайтед – Вест Хем
Манчестер. «Олд Траффорд». 21:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Setanta Sports»
Прогноз Sport.ua — 2:1
 
  • 1.61
  • 4.34
  • 5.10
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.