Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 09 лютого 2021, 02:58
1967
0

ОГАНОВ:«Цвек пропустив збір, Гречкін покине Зорю, Чайковський під питанням»

Генеральний директор «Зорі» прокоментував кадрові зміни в команді

| Оновлено 09 лютого 2021, 02:58
1967
0
ОГАНОВ:«Цвек пропустив збір, Гречкін покине Зорю, Чайковський під питанням»
ФК Зоря. Станіслав Оганов

Генеральний директор «Зорі» Станіслав Оганов прокоментував навчально-тренувальний збір в Туреччині та розповів про кадрові зміни в команді:

«Деякий час я був на зборах команди в Туреччині, де ми обговорювали важливі питання життєдіяльності клубу. В першу чергу, обговорили з головним тренером наш заявочний список. Крім того, говорили про продовження контрактів з футболістами.

Є гравці, з якими клуб збирається перепідписати контракти. І ми їм запропонували наші умови в останній раз. У них є ще час подумати до гри з «Десною». Якщо вони погодяться на наші умови, то контракти будуть продовжені. Якщо ж не погодяться, то після цієї дати умови будуть вже далеко не на їхню користь.

Я хотів детально подивитися, як проходять збори у команди і які в них були умови. Те, що я побачив, залишило позитивний слід. Думаю, сподобалися умови не тільки мені, але і тренерському штабу і футболістам. Ми прийшли до єдиної думки, що весь збір проведемо в одному готелі. Якщо ви помітили, футбольне поле, на якому ми грали, повністю було закріплено лише за нами. Була нанесена додаткова розмітка для зручності тренувального процесу, що було видно в трансляції. З огляду на його стан, всі спаринги проходили саме на ньому. Коли суперники приїжджали і бачили якість поля, самі пропонували провести спільне тренування у нас.

Мене порадувало те, що не зірвався жоден спаринг. Все, що було заплановано, виконали. Як в організаційному плані, так і в плані трансляцій. Важливо, що наші вболівальники побачили на власні очі гру нашої команди і змогли побачити функціональний стан кожного футболіста. Серйозних травм не було, і це дуже радує. Так, були невеликі мікротравми. Тренувальний процес проходив в дворазовому, а то і триразовому режимі. Без травм тренувальний процес не обходиться. Думаю, до найближчої гри всі футболісти, які мали мікротравми, відновляться.

Відсутнім буде лише Ловро Цвек, який повністю пропустив навчально-тренувальний збір. Він прибув до Запоріжжя і буде продовжувати готуватися з основним складом. Хотів би подякувати Заурі Махарадзе і Михайлу Перовичу, з якими була досягнута обопільна домовленість про припинення співпраці. Бажаю їм подальших успіхів.

Щодо Максима Гречкіна. Він отримав травму і в перерві, коли грали збірні, полетів на консультацію до Ізраїлю. З тих пір у складі «Зорі» його не було. Нещодавно він повинен був прилетіти, але не може цього зробити через карантинні обмеження в Ізраїлі. З ним досягнута домовленість про те, що контракт буде розірваний за обопільною згодою. Бажаємо Максиму подальших успіхів у кар'єрі.

Щодо Ігоря Чайковського. «Зоря» зіграла велику роль в становленні його як гравця. І думаю, в найближчі дні ми знайдемо з ним спільну мову і прийдемо до обопільного рішення.

Сьогодні у нас заявочний день. Зі списком «А» ми вже визначилися. Владислав Ємець не є нашим вихованцем, оскільки йому не вистачило півроку для трирічного безперервного перебування в структурі клубу. Футболіст йде за списком «А». На жаль, цей список обмежений, і по ньому йде 21 футболіст. І у нас наш головний список залишився таким, як і був. Жодного ключового футболіста ми не втратили, як і обіцяли. Додається до списку Максим Казаков і Владислав Ємець.

Не забуваємо, що в майбутній літній період ряд наших футболістів перейдуть до списку «А». Це Денис Янаков, Тимофій Сухар і Агрон Руфаті, що мають довгострокові контракти. Ми пропонували розширити список «А» до 25 осіб, але це все чітко контролюється нормами Регламенту. Оскільки у нас своїх вихованців немає, ми змінили курс на омолодження складу. Найближчим часом до нас прибудуть ще кілька футболістів. Прізвища поки що називати не буду, адже звик говорити офіційними даними».

Оцініть матеріал
(25)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.