Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Клубный чемпіонат світу
| Оновлено 10 лютого 2021, 08:05
14180
7

Баварія обіграла Аль-Ахлі і вийшла у фінал Клубного чемпіонату світу

Долю зустрічі вирішив дубль Роберта Левандовського

| Оновлено 10 лютого 2021, 08:05
14180
7
Баварія обіграла Аль-Ахлі і вийшла у фінал Клубного чемпіонату світу

Мюнхенська «Баварія» зробила впевнений крок до чергового трофею. Команда пробилася в фінал Клубного чемпіонату світу, який проходить в Катарі.

Суперником німецької команди був єгипетський «Аль-Ахлі». І гідної конкуренції діючий переможець африканської Ліги чемпіонів європейцям надати не зміг. Мюнхенці контролювали гру з першої до останньої хвилини і не дозволили у власному штрафному майданчику практично нічого. Статистика показує 5 ударів в бік воріт Нойєра, але всі вони були абсолютно безпечними. Тоді як в активі «Баварії» налічується 23 удари! Крім того, володіння м'ячем - 65:35% на користь європейців, за кутовими - 7:0.

Зрозуміло, така перевага не могла не вилитися в забиті м'ячі. Рахунок на 17-й хвилині відкрив Левандовський. Після прострілу справа Гнабрі прийняв м'яч на куті воротарського, але пробивати не став, а відкотив м'яч на вільного Роберта, який з близької відстані розстріляв ворота - 0:1!

У другій половині зустрічі єгиптяни спробували нав'язати боротьбу. Однак небезпечних моментів так і не створили. Мюнхенці повернули володіння м'ячем, а коли на останніх хвилинах «Аль-Ахлі» перейшов на гру в чотири форварди, Левандовський оформив дубль. Причому контратака «Баварії» пройшла, що називається, «пішки». Сане спокійно дійшов до лицьової, звідки навісив на дальній кут воротарського. Де на повній самоті був Роберт - він кивком голови послав м'яч у порожні ворота.

0:2, і «Баварія» битиметься за трофей з мексиканським «УАНЛ Тигрес». Фінальний поєдинок відбудеться 11 лютого. «Аль-Ахлі» в матчі за 3-є місце зіграє з бразильським «Палмейрасом», гра пройде також в найближчий четвер, але трохи раніше за часом.

Клубний чемпіонат світу. Півфінал

«Аль-Ахлі» - «Баварія» - 0:2

 Левандовський (17; 86).

«Аль-Ахлі»: Мохамед Ель-Шенаві - Алі Малул (Яссер Ібрахім, 28), Айман Ашраф, Бадр Банун, Мохамед Хані - Амр Ель-Сулейов, Хамді Фаті, Мохамед Магді (Аліу Дьенг, 70), Хуссейн Ель-Шахат (Марван Мохсен, 70) - Тахер Мохамед (Мохамед Шериф, 83), Кахраба (Вальтер Бвалья, 70).

«Баварія»: Мануель Нойер - Жером Боатенг (Ніклас Зюле, 78), Бенжамен Павар, Альфонсо Девіс, Давид Алаба - Марк Рока (Корентен Толіссо, 69), Йозуа Кімміх - Серж Гнабрі (Лерой Сане, 62), Томас Мюллер (Ерік Максім Шупо-Мотінг, 62), Кінгслі Коман (Джамал Мусіала, 78), Роберт Левандовський.

Стадіон «Ахмед бін Алі» (Аль-Райан, Катар).

Арбітр: Мохаммед Абдулла Хасан Мохаммед (ОАЕ).

ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(57)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стала відома сума відступних за Довбика. Цікавляться два топ-клуби
Футбол | 03 травня 2024, 18:04 1
Стала відома сума відступних за Довбика. Цікавляться два топ-клуби

«Атлетіко» та «Челсі» – одні з фаворитів на трансфер нападника

Евертон без Миколенка розійшовся миром із командою Лутон Таун
Футбол | 04 травня 2024, 00:12 5
Евертон без Миколенка розійшовся миром із командою Лутон Таун

У ірисок забив Домінік Калверт-Льюїн, на що відповів Елайджа Адебайо

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
DKTheBest2
Хоч бідуіни і бігали як ужалені, різниця в класі була дуже помітною. Баварія фактично грала процентів на 75 своїх можливостей.
Tеllur
Это нам не Карабах....
«Аль-А́хли» — египетский футбольный клуб из Каира. Самый титулованный футбольный клуб Африки. Обладатель наибольшего числа континентальных титулов в истории футбола. В 2001 году был признан КАФ клубом столетия.
FACE_CONTROL
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил