Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 08 лютого 2021, 13:17
22729
31

Манчестер Сіті на виїзді громить Ліверпуль

Фоден і Гюндоган розривають «мерсисайдців» на Енфілді

| Оновлено 08 лютого 2021, 13:17
22729
31
Манчестер Сіті на виїзді громить Ліверпуль
twitter.com/ManCity

Матчі «Ліверпуля» з «Манчестер Сіті» практично завжди проходять цікаво, в інтригуючій боротьбі, і з перемінним успіхом. Так вийшло і цього разу. Правда, по першому тайму і не скажеш, що матч був дуже захоплюючим.

Зі стартового свистка арбітра Майкла Олівера обидві команди не побігли вперед, а спробували заволодіти м'ячем і центром поля. Краще це вийшло зробити у «городян». Команда Хосепа Гвардіоли зусиллями Гюндогана, Родрі і Сілви взяла м'яч під контроль, але до небезпечних моментів справа не доходила.

Ближче до середини тайму «Ліверпуль» відібрав круглу сферу у «Сіті». Був навіть п'ятихвилинний відрізок, коли команда Клоппа володіла м'ячем 81% по відношенню до 19% у Сіті.

Втім, перший небезпечний момент у матчі виник аж на 29 хвилині. Фірміно потужно пробив з правої і Едерсону довелося переводити м'яч на кутовий.

А на 37 хвилині Олівер призначив пенальті! Стерлінг в карному майданчику «мерсисайдців» обіграв Фабіньо, але бразилець встиг зачепити англійця. Виконувати вирок підійшов Гюндоган і пробив вище воріт. 

Getty Images/Global Images Ukraine

Другий тайм почався набагато цікавіше. На 47 хвилині Стерлінг обіграв Александра-Арнольда і віддав на Фодена. Той пробив - Аліссон відбив і Гюндоган реабілітувався за незабитий пенальті - 0:1!

Здавалося б, «Ліверпуль» понесеться вперед на всіх парах, але цього не сталося. І раптом як грім з ясного неба Діаш прихопив у себе в штрафний Салаха і рефері знову показує на «точку». Мо пробив по центру, а Едерсон полетів у кут - 1:1.

Ну а що було далі, тільки Аліссону відомо. Спочатку перший номер збірної Бразилії невдало вибив м'яч на Фодена. Той на швидкості втік від захисника, прострілив на Гюндогана, і німець зробив дубль - 1:2! А буквально через три хвилини Аліссон в такій же ситуації так само подарував сферу Бернарду Сілві. Португалець навісив на Стерлінга і рахунок вже 1:3.

Крапку в побитті «червоних» поставив один з кращих в цьому матчі Фоден. Нападник «городян» невідпорно пробив з лівої і побіг в обійми своїх партнерів. Також варто відзначити Олександра Зінченка. Українець провів на полі всі 90 хвилин і зіграв дуже солідно і надійно, жодного разу не програвши у себе на фланзі єдиноборства Мохаммеду Салаху.

1:4 - «Манчестер Сіті» набирає 50 очок і зміцнює своє лідерство в АПЛ, «Ліверпулю», схоже в цьому сезоні пора забути про боротьбу за чемпіонство.

Англійська Прем'єр-ліга. 23 тур.

«Ліверпуль» - «Манчестер Сіті» - 1:4

Салах, 63 - Гюндоган, 49, 73, Стерлінг, 76, Фоден, 83

  Тьяго, 2 - Діаш, 62, Фабіньо, 70

«Ліверпуль»: Аліссон, Робертсон (Цімікас, 86), Фабіньо, Александер-Арнольд, Джонс (Мілнер, 68), Тьяго (Шакірі, 68), Хендерсон, Вейналдум, Мане, Салах, Фірміно

«Манчестер Сіті»: Едерсон, Стоунз, Діаш, Зінченко, Кансело, Родрі, Гюндоган, Марез (Жезус, 72), Стерлінг, Б. Сілва, Фоден.

Арбітр: Майкл Олівер

Стадіон: «Енфілд», Ліверпуль, Англія

ЛІВЕРПУЛЬ-МАНЧЕСТЕР-СІТІ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

 

Оцініть матеріал
(75)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 31
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
inoj
Оце Гвардіола розкочегарив команду.. А варто було лише почати Зінченко в онові випускати))
axylinam
Ман Сити на 99 процентов чемпионы
maxno
почему сайт спорт уа все результаты дают с большой задержкой 5 мин это много для такого матча а информация в 75 % не совпадает с реальной особенно футбольная расскажите или улучшайте качество работы прошлая неделя это просто позор вашего сайта вам нужно сократить зарплату на 50% и при улучшении подымать ва превратились спорт помойку позор такому сайту !!!!!!
Орест Орищишин
Ман.Сіті видала супер-матч не залишивши жодного шансу Ліверпулю. Зінченко провів чудовий матч
Щетинин Максим
Хороший матч выдался, к сожалению нынешний Ливерпуль оказался не в состоянии что либо противопоставить Сити. Отдельно хочется порадоваться за Сашу Зинченко, умница! Надежно и уверенно, так держать! Прикрыть реактивного Салаха это уровень.
ЗЫ момент на 44-й минуте без смеха не взглянешь.
Tеllur
Это ещё пенальти мимо + незасчитанный мяч.
Так что Ливерпулю повезло.
Можно слушать Ком тугеза Битлов.
hanter567
Да уж,да уж.без интриги.
BaZia
А чего никто слова не обронит о чудо-вратаре который своими действиями привёз 2 и 3 гол?
vsevolod fomichov
"Если ты на вершине, не радуйся, дальше путь только вниз",- Сказано не одну тысячу лет назад в китайском учении Дао.
А ведь всё по делу.
Никто не избегает спада после вершины, и у Ливерпуля спад начался еще в прошлом чемпионате в самых последних матчах (уже после фактического обретения чемпионства).
Отвратительно играет Ливер уже давно, разгром вполне заслужен.
viktor112007
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
ALM
Як казав Дімасік "очечко в карман" - схеми Юржена Клоппа не спрацювали
roman75zpr
Вячеслав Грозный давая прогноз на этот матч ошибся совсем чуть-чуть )))
Андрей Овчаренко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Ярослав Игоревич
Салах автогол забив?