Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 11 лютого 2021, 20:58
2005
0

Шеффілд Юнайтед – Челсі. Прогноз на матч чемпіонату Англії

Тухель уже готовий заходити до зони єврокубків АПЛ, проте двері можуть підперти з підвалу

| Оновлено 11 лютого 2021, 20:58
2005
0
Шеффілд Юнайтед – Челсі. Прогноз на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

Із кожним новим поєдинком лондонського «Челсі» під керівництвом німецького наставника Томаса Тухеля ми все чіткіше можемо відчувати масштаби будівництва нового проекту всередині «пенсіонерів». «Сині» поступово почали повертати втрачені в середині сезону позиції, і до моменту гостьового поєдинку проти головного аутсайдера поточного розіграшу в рамках 23-го туру національної першості, підходять зі скромною серією з трьох матчів без поразок.

«Шеффілд Юнайтед»

Але чи настільки простими є «клинки», як можуть здатися на перший погляд? Колектив Кріса Вайлдера поступово почав відходити від повного провалу на старті сезону, а їхні «шахові» результати з перемог і поразок, із переважанням на попередньому п'ятиматчевому відрізку першого компонента, дозволяють сміливо говорити, що в боротьбі всередині зони вильоту АПЛ ще далеко не все вирішено. На жаль, для «Шеффілд Юнайтед», заглядати на місця вище останньої трійки команд ще занадто рано. Як мінімум, потрібно здобути ще чотири перемоги, щоб просто зрівнятися за набраними очками з «Бернлі», який йде 17-м.

Очевидно, що виправити ситуацію з турнірним становищем найближчим часом у «клинків» точно не вийде – занадто складний календар попереду, проте вибудувати стратегію із завоюванням очок у будь-якій зручній ситуації було б для команди не зайвим. «Челсі», до слова, цілком може зійти за суперника, неоднозначним психологічним станом якого можна скористатися з користю для себе.

«Челсі»

Багатостраждальний колектив зі столиці Великобританії був кинутий до процесу чергової глобальної тренерської перебудови, результати якої ніхто в осяжному майбутньому не візьметься прогнозувати. Томас Тухель є досить досвідченим кризовим менеджером, однак фінансові вкладення в «Челсі» будуть змушувати його думати про перемоги в різних турнірах, із чим у німецького фахівця спостерігалися певні проблеми на попередніх етапах кар'єри.

Англійська Прем'єр-ліга вже встигла урочисто переступити екватор свого розіграшу, тому команди найближчим часом і самі не будуть помічати, як лічильник кількості матчів, що залишилися до кінця сезону, буде неухильно прагнути до нуля. До лідера чемпіонату, «Манчестер Сіті», дистанція для підопічних Тухеля становить, потенційно, 17 очок, тому, якщо і є наміри боротися за чемпіонський титул, то вони мають бути чітко сформульовані вже в найближчих турах.

Статистика

Попередня зустріч між командами проходила на полі «Челсі», і завершилася перемогою «синіх» із рахунком 4:1.

Із великими зусиллями, проте «Шеффілд Юнайтед» почав перемагати на своєму полі останнім часом. Однак досвіду звитяги над дійсно серйозними суперниками в рідних стінах у команди Вайлдера цього сезону ще не було. Утім, успіх у гостьовій грі проти «Манчестер Юнайтед» (2:1) цілком може зійти за взірець перед майбутньою зустріччю.

Із приходом Томаса Тухеля, «Челсі» вдалося нормалізувати ситуацію зі своєю обороною, однак відсутність Тіаго Сілви через пошкодження може зіграти проти лондонського клубу. За три гри під керівництвом німецького фахівця «синіми» голів пропущено не було.

Орієнтовні склади

«Шеффілд Юнайтед»: Рамсдейл – Лав, Еган, Башем – Богл, Флек, Норвуд, Ландстром, Осборн – Шарп, Макголдрік.

«Челсі»: Менді – Рюдігер, Аспілікуета, Крістенсен – Чілвелл, Канте, Ковачич, Джеймс – Маунт, Вернер, Хадсон-Одоі.

Прогноз на матч

Ми вважаємо, що у цьому поєдинку «Челсі» зможе взяти гору над своїм суперником, проте немає гарантій, що з оновленою лінією оборони «сині» будуть грати так само надійно, як у попередніх зустрічах. За таких умов, ставка «Челсі не програє і ТБ 2.5: так» за 2,12 від Parimatch виглядає гідною пропозицією.

7 лютого, неділя

Шеффілд Юнайтед – Челсі
Шеффілд. «Бремелл Лейн». 21:15
ТБ-трансляція на телеканалі «Setanta Sports»
Прогноз Sport.ua — 1:3
 
  • 7.70
  • 4.40
  • 1.47
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.