Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 07 лютого 2021, 14:24
1266
0

Тоттенхем – Вест Бромвіч. Прогноз на матч чемпіонату Англії

Тренерське крісло може хитаєтися і під «Особливим»

| Оновлено 07 лютого 2021, 14:24
1266
0
Тоттенхем – Вест Бромвіч. Прогноз на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

Результати попередніх поєдинків за участю колективу Жозе Моуріньо викликали чимало запитань щодо гри лондонського «Тоттенхема». За великим рахунком, гірше, ніж ще донедавна лідер чемпіонської гонки в Англійській Прем'єр-лізі, зараз виступає тільки «Саутгемптон», у якого на одну поразку в серії останніх поєдинків більше (4 проти 3 у «шпор»). Передбачається, що матч у рамках 23-го туру національної першості проти одного з аутсайдерів поточного розіграшу повинен допомогти столичній команді знову набути впевненості у власних силах.

«Тоттенхем»

Ключовою відмінністю від найближчих конкурентів у невдачах команди Моуріньо була відсутність ігрового стилю як такого. «Шпори» виглядали блякло не тільки в матчах з умовно «сильними» «Челсі» (0:1) і «Ліверпулем» (1:3), але також провалилися і в грі проти «Брайтона» (0:1) і «Фулхема »(1:1). «Тоттенхем» переставав грати щоразу, як тільки пропускав перший м'яч. Вочевидь, у цьому контексті може йтися тільки про помітні проблеми з психологією. Присутність досвідченого португальського фахівця на тренерському містку лише підкреслює глибину проблеми.

Від статусу лідера чемпіонських перегонів до середняка турнірної таблиці можна досить швидко подолати певний шлях, якщо втрачати очки з такою ж регулярністю, як це робить «Тоттенхем» у поточному відтинку сезону. Лондонським командам у цьому футбольному році важко даються серії вдалих протистоянь, тому в лідируючій четвірці ми і не маємо честі спостерігати жодного з представників столиці. Сезон ще далекий від свого завершення, але якщо Моуріньо не почне давати результат найближчим часом, то і у Даніеля Леві можуть здати нерви.

«Вест Бромвіч»

Підопічні Сема Аллардайса в поточному розіграші АПЛ виступають досить кволо, не демонструючи при цьому якісної гри ні в обороні власних воріт, ні в атаці. Безумовно, «дрозди» мають найкращий показник за кількістю забитих м'ячів серед усіх команд у потенційній зоні вильоту. Але варто подивитися на загальну кількість пропущених м'ячів, як положення «Вест Брому» на передостанній сходинці стає не таким вже й дивним – найближчі конкуренти в цьому плані відстають не менше ніж на 10 голів.

Додатково обтяжують становище команди невдачі в матчах зі своїми прямими конкурентами за турнірною таблицею. Наприклад, головний аутсайдер ліги, «Шеффілд Юнайтед», скористався можливістю поживитися набраними очками в грі проти «мішків». Схожим чином туром раніше відзначився і «Фулхем». Лише до недавнього матчу проти «Манчестер Сіті» не було питань на адресу підопічних Аллардайса – п'ять сухих пропущених м'ячів (0:5), але в майбутньому поєдинку їм вкрай не рекомендується повторювати подібне.

Статистика

Попередня зустріч між командами проходила на полі «Вест Бромвіча», і завершилася перемогою «шпор» з рахунком 1:0.

«Тоттенхем» у попередніх двох матчах не зумів розпечатати ворота суперників, хоча до цього із завидною регулярністю забивав свої м'ячі. Результативність команди Моуріньо буде під питанням, так само як і факт появи нападника Харрі Кейна в стартовому складі – у англійця пошкодження щиколотки.

У 2021-му році «Вест Бромвічу» ще не вдавалося пропустити менше двох м'ячів у свої ворота під час гостьового поєдинку.

Орієнтовні склади

«Тоттенхем»: Льоріс – Девіс, Дайер, Альдервейрельд, Орье – Хойбьерг, Сіссоко – Бергвейн, Ндомбеле, Моура – Сон.

«Вест Бромвіч»: Джонстон – Таунсенд, Бартлі, Аджайє, О'Ши – Фурлонг, Савьерс, Лівермор, Мейтленд-Найлс – Матеус Перейра – Грант

Прогноз на матч

Ми вважаємо, що у цьому поєдинку колектив Жозе Моуріньо повинен скористатися вдалим суперником у календарі, перервавши свою невдалу серію результативною перемогою. За таких умов, ставка «Заб'ють більше 1,5 голів: тільки Тоттенхем» за 2,03 від Favbet виглядає гідною пропозицією.

7 лютого, неділя

Тоттенхем – Вест Бромвіч
Лондон. «Тоттенхем Хотспур». 14:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Setanta Sports»
Прогноз Sport.ua — 2:0
 
  • 1.45
  • 4.33
  • 7.00
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Відомо, хто підказав Луніну залишитися на місці перед ударом Бернарду
Футбол | 18 квітня 2024, 12:44 1
Відомо, хто підказав Луніну залишитися на місці перед ударом Бернарду

Тренер воротарів «Реала» вважав, що не стрибати варто лише в одному випадку з трьох можливих

Таблиця УПЛ. Шахтар збільшив відрив від конкурентів після виграшу в Зорі
Футбол | 19 квітня 2024, 06:45 1
Таблиця УПЛ. Шахтар збільшив відрив від конкурентів після виграшу в Зорі

Гірники можуть потрапити напряму до групового раунду Ліги чемпіонів 2024/25

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.