Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 07 лютого 2021, 16:29
431
4

Десна – Кайсар. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Відомий український тренер зробив прогноз на товариський матч

| Оновлено 07 лютого 2021, 16:29
431
4
Десна – Кайсар. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
ФК Десна

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на товариський матч «Десна» – «Кайсар».

«У Казахстані я працював з трьома командами. Вони всі були чемпіонами і грали в єврокубках. Про казахстанський футбол я знаю не з чуток. Про всі команди, з якими я працював, я говорю позитивно!

В цьому році в Казахстані на законодавчому рівні внесені корективи в бік зменшення бюджетного фінансування професійного спорту. А футболу це стосується в першу чергу. Тепер клубам доведеться до того мінімального державного фінансування шукати додаткове фінансування. Як це зробити? За рахунок спонсорів, якщо вони будуть знайдені! Тепер в Казахстані в зв'язку зі скороченням бюджетом отримають можливість себе проявити місцеві талановиті хлопці. І в цьому є позитив!

«Кайсар» до минулого сезону мав велике фінансування і мав дуже хороших легіонерів. Команду тренували іноземні фахівці. «Кайсар» грав у єврокубках. У зв'язку зі скороченням фінансування команду покинули болгарський фахівець Стойчо Младенов і ряд іноземців, а також досвідчених футболістів. Тепер «Кайсар» очолює місцевий тренер. Там створюється нова команда. Я не бачив цю команду, не знаю, як вони зараз грають.

При всій повазі до футболу Казахстану, як, втім, і до всіх чемпіонатів, «Десна» за класом, за рівнем, по фінансуванню сьогодні значно сильніше «Кайсара». Чернігівці йдуть третіми в УПЛ після «Динамо» і «Шахтаря». Реально борються за єврокубкові місця. Підопічні Олександра Рябоконя дуже пристойно грають. Команда дуже добре укомплектована, там велика група досвідчених кваліфікованих гравців. Також «Десна» посилилася хорошим молодим румунським захисником Костянтином Дімою і капітаном молодіжки «Динамо» Богданом Білошевським, який родом з Чернігівщини, з Ніжина.

При всій повазі до футболу Казахстану, у «Десни» більше шансів виграти в цьому контрольному матчі. Єдине, якщо «Десна» гратиме в один день два спаринги, можливо, проти «Кайсара» зіграє молодь. В цьому випадку не можу припускати, як зіграють.

Для «Кайсара» – це хороший спаринг. На тлі такого сильного суперника, як «Десна» є сенс себе подивитися. Так, «Десна» втратила Хльобаса, вважаю, втратила. Він сам пішов, тому що хотів постійно грати. Хльобас перейшов у ковалівський «Колос». Я працював з Дмитром. Вважаю його дуже сильним нападаючим. До нього потрібен підхід, він дуже хороший хлопець. З ним немає ніяких проблем в побуті і ніде. Але як кожен нападник він заточений на те, щоб агресивно діяти в кожному ігровому епізоді. Він дуже забивний. Якщо на Хльобаса робити ставку, він може стати кращим бомбардиром чемпіонату України. Якщо його добре обслуговувати, він може дуже багато забивати. Я це знаю не з чуток.

А по спарингу скажу ще раз. Я футболу Казахстану бажаю тільки успіхів, але в конкретному матчі, вважаю, «Десна» сильніше. Я бажаю розвитку футболу в Україні, в Казахстані, в усьому світі. Швидше б вже перемогли коронавірус, завершилися карантини і все стало, як було, щоб фанати повернулися на стадіони!», – сказав Грозний.

Матч «Десна» – «Кайсар» відбудеться 7 лютого. Початок зустрічі – о 13:00.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Куртуа або Кепа. Лунін точно не зіграє у наступному матчі Реала у Ла Лізі?
Футбол | 02 травня 2024, 04:34 2
Куртуа або Кепа. Лунін точно не зіграє у наступному матчі Реала у Ла Лізі?

Найближчим часом Карло Анчелотті вирішить, хто гратиме проти «Кадіса»

Український захисник побореться за титул. Відомі фіналісти Кубка чемпіонів
Футбол | 02 травня 2024, 07:15 0
Український захисник побореться за титул. Відомі фіналісти Кубка чемпіонів

Євген Чеберко разом із Коламбус Крю пробився у фінал Ліги чемпіонів КОНКАКАФ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Igor Avtoigor
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Igor Avtoigor
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Igor Avtoigor
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил