Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Корі Сендхаген – Френкі Едгар. Прогноз і анонс на бій

Прогноз на спів-головний бій UFC Fight Night 184

Корі Сендхаген – Френкі Едгар. Прогноз і анонс на бій
twitter.com/ufc. Корі Сендхаген

Перший івент UFC на території США у 2021 році пройде в неділю, 7 лютого, в Лас-Вегасі на арені без глядачів. «UFC Apex» прийме турнір UFC Fight Night 184, який також відомий, як UFC on ESPN + 42 або UFC Vegas 18. У заголовку карду ми побачимо інтригуюче протистояння двох топових важковаговиків Алістара Оверіма і Олександра Волкова.

У другому за значимістю бою вечора №2 рейтингу UFC у найлегшій вазі Сендхаген битиметься з досвідченим Едгаром, котрий обіймав позицію в цьому списку під №4. Ставки дуже високі, ймовірно, переможець потім отримає тайтл-шот.

Це ще один відстрочений поєдинок на турнірі. У січні 2020 року Сендхаген і Едгар не побилися один з одним із тієї причини, що останній отримав більш знаковий бій проти «Корейського зомбі», програвши в результаті Чон Чхан Сону нокаутом у першому раунді.

Для екс-чемпіона UFC у легкій вазі Едгара поразка стала другою поспіль, за кілька місяців до цього він програв за очками тодішньому чемпіону UFC в напівлегкій вазі Максу Холловею. Чорну сторінку своєї кар'єри Едгар перегорнув у серпні, коли переміг роздільним рішенням суддів Педро Муньоса у своєму першому бою в найлегшій вазі.

Сендхагену тоді довелося простоювати і повернутися в октагон тільки в червні, щоб програти швидким задушенням Алджамейну Стерлінгу в претендентському бою. Для Корі це була перша невдача в UFC, яка обірвала його серію в октагоні з п'яти перемог. У жовтні Сендхаген повернувся і в другому раунді ефектним чином нокаутував сильного Марлона Мораеша.

Прогноз на бій

У Едгара хороший бокс, у стійці він діє традиційно агресивно. При цьому він має відмінні борцівські навички і чорний пояс із БЖЖ. Сендхаген є більш чистим ударником, будучи в минулому дуже непоганим кікбоксером.

Бувалий 39-річний Едгар сильно поступається Сендхагену в розмірах, а у  зрості цілих 12 см (180 см проти 168 см), тому «Пісочна людина» може з дистанції розстрілювати свого візаві руками і ногами. Якщо у Едгара не виходитиме регулярно пробиватися на ближню дистанцію і переводити Корі з партер, то все може закінчиться для нього вельми погано. У Едгара більше немає непробивного підборіддя, тому один з хайкіків Сендхагена в якийсь момент може зрубати ветерана.

Перемога Сендхагена нокаутом у 3-му раунді

Основний кард

Алістар Оверім – Олександр Волков

Корі Сендхаген – Френкі Едгар

Алешандре Пантожа – Манель Капе

Коді Стаманн – Аскар Аскар

Дієго Феррейра – Бенеїл Даріуш

Попередній кард

Майкл Джонсон – Клей Гуїда

Майк Родрігес – Данило Маркес

Тимур Валієв – Мартін Дей

Девонте Сміт – Джастін Джейнс

Кароль Роза – Джозелін Едвардс

Моллі МакКенн – Лара Прокопіо

Чхве Син У – Юссеф Залал

Оде Осборн – Джером Рівера

 
  • 1.24
  • 41
  • 4.14
Сделать ставку
 
  • 1.25
  • 4.29
Сделать ставку
 
  • 1.24
  • 4.35
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.