Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 06 лютого 2021, 20:57
2028
0

Манчестер Юнайтед – Евертон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Манкуніанці продовжують боротьбу за лідерство АПЛ

| Оновлено 06 лютого 2021, 20:57
2028
0
Манчестер Юнайтед – Евертон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 6-го лютого, відбудеться поєдинок 23-го туру чемпіонату Англії, в якому «Манчестер Юнайтед» прийматиме «Евертон». Зустріч відбудеться в Манчестері, на полі стадіону «Олд Траффорд». Стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом.

Після 9:0 над «Саутгемптоном» щось говорити про «Манчестер Юнайтед» складно. «Червоні дияволи» знищили «святих» і зробили це яскраво і потужно. Таким чином підопічні Уле Гуннара Сульшера з лишком перекрили прикру поразка від «Ліверпуля» (1:2), яка сталася тижнем раніше. Манкуніанці продовжують утримувати другу сходинку, відстаючи від «Манчестер Сіті» на три очки, але у «містян» є гра в запасі. Команда підходить до матчу з непростим суперником, але недавній успіх повинен додати впевненості і сил МЮ.

У «Ман Юнайтед» вся гра будується навколо Бруну Фернандеша. Португальський хавбек знаходиться в відмінний формі і цілком легально претендує на статус найкращого футболіста світу прямо зараз. В активі Фернандеша 12 голів і 9 асистів у цьому чемпіонаті. Він повністю веде гру команди і робить партнерів кращими.

«Евертон» останнім часом перебував не в найкращому становищі, команда не змогла обіграти «Лестер» (1:1), після чого і зовсім поступилася «Ньюкаслу» (0:2). Трохи поліпшили становище «іриски» в минулому турі, коли на виїзді обіграли «Лідс» (2:1). Але це поки локальний успіх. Зараз колектив Карло Анчелотті посідає лише сьоме місце в турнірній таблиці АПЛ. Але у «Евертона» є дві гри в запасі. Тому за втраченими очками команда може бути набагато вище. Але для цього потрібно набирати очки в матчах з лідерами. По складу, в «Евертона» погоду роблять Хамес Родрігес, Рішарлісон і Калверт-Льюїн, який вже забив 12 м'ячів в цьому сезоні АПЛ.

У першому колі «Манчестер Юнайтед» здобув впевнену перемогу з рахунком 3:1. У грудні команда Сульшера також обіграла «Евертон» в Кубку англійської ліги (2:0). Відзначимо і той факт, що МЮ не програє «ірискам» вже в шести домашніх матчах поспіль. Вони мають статус фаворита і зараз.

По складу команди мають певні проблеми. У «Евертона» точно не зіграють Пікфорд і Нкунку, участь Аллана і Делфа під великим питанням. У МЮ в лазареті знаходиться Філ Джонс. Але замінити цих футболістів є ким кожній з команд. Тому очікуємо на появу команд в оптимальних складах.

Орієнтовні склади:

«Манчестер Юнайтед»: Де Хеа - Шоу, Магуайр, Лінделеф, Ван-Біссака, Фред, Мактоміней, Фернандеш, Решфорд, Грінвуд, Кавані.

«Евертон»: Ольсен, Дінь, Кін, Міна, Холгейт, Сігурдссон, Дукуре, Івобі, Родрігес, Рішарлісон, Калверт-Льюїн.

 

 
  • 1.568
  • 4.62
  • 6.15
Сделать ставку
 
  • 1.55
  • 4.45
  • 5.90
Сделать ставку
 
  • 1.55
  • 4.30
  • 6.30
Сделать ставку

6 лютого, субота

«Манчестер» – «Евертон»
Манчестер. Стадіон «Олд Траффорд». 22:00
ТБ-трансляція: телеканал Setanta Sports
Прогноз Sport.ua – 1:1
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.