Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
2813
0

Бетіс - Барселона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Обидві команди давно не програвали в Прімері

Бетіс - Барселона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
twitter.com/fcbarcelona

У неділю, 7-го лютого, в Севільї на стадіоні «Беніто Вільямарін» в рамках матчу 22-го туру чемпіонату Іспанії місцевий «Бетіс» прийме каталонську «Барселону»

Зустріч сьомої та другої команд чемпіонату Іспанії обіцяє бути цікавою. Обидві команди набрали хороший хід і мають певну серію без поразок. Суперники не захочуть її переривати і зроблять все для досягнення позитивного результату.

«Бетіс»

«Зелено-білі» останні п'ять матчів в іспанській першості не програють. Останній раз «Бетіс» йшов з поля в якості того, хто програв, ще 29 грудня, коли поступився «Леванте». Після цього було три перемоги і дві нічиї. Такі результати команди не могли не відбитися на турнірній таблиці. Підопічні Мануеля Пеллегріні мають в своєму активі 30 очок і піднялися на сьоме місце в турнірній таблиці. Якщо так піде і далі, то «Бетіс» зможе поборотися за місце в єврокубках. Звичайно, дотягнуться до Ліги чемпіонів не вийде, а ось позиція, яка дозволить виступати в Лізі Європи, цілком під силу.

«Бетіс» до четверга продовжував свої виступи і в Кубку Іспанії. «Зелено-білі» пройшли «Мурсію», «Мутільверу», хіхонський «Спортінг» і «Реал Сосьєдад». При цьому, всі перемоги були здобуті в два м'ячі. Але в четвер оступилися на «Атлетику» з Більбао. Причому, пропустили на четвертій компенсованій хвилині, дозволивши супернику перевести гру в овертайм, після чого в серії пенальті двічі не змогли переграти воротаря суперника. Безумовно, ця прикра поразка може відбитися на подальшій грі команди.

У лазареті «Бетісу» знаходяться Клаудіо Браво, Марк Бартра, Віктор Камараса, Дієго Лайнес і Даніель Мартін. Всі вони не допоможуть команді Пеллегріні в цьому поєдинку.

«Барселона»

У каталонців серія без поразок ще краще. «Блаугранас» останній раз в Прімері поступалися «Кадису» ще 5 грудня. Після цього було вісім перемог і дві нічиї. Однак жахливий старт сезону не дозволяє «Барселоні» боротися за чемпіонство. Підопічні Рональда Кумана вже піднялися на другу сходинку в турнірній таблиці, але відставання від лідируючого «Атлетіко» становить ще десять очок і у «матрацників» є гра в запасі.

Крім цього, синьо-гранатові не змогли виграти Суперкубок країни, у фіналі поступившись «Атлетику» з Більбао. Серед тижня «Барса» неймовірно врятувала кубковий матч проти «Гранади», забивши на 88-й і 90+2-й хвилинах, перевівши гру в овертайм, де і дотиснула суперника, вийшовши до півфіналу другого за престижністю турніру країни. А вже 16 лютого каталонцям належить провести перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти французького «ПСЖ». Намічається цікаве протистояння.

Куман не зможе розраховувати в цій грі на травмованих Жерара Піке, Серхі Роберто, Коутіньйо і Ансу Фаті.

Історія зустрічей

«Бетіс» і «Барселона» провели між собою вже 111 матчів. Велика перевага на боці «блаугранас», які виграли 68 ігор. «Бетіс» здобув 22 перемоги, а ще 21 поєдинок завершився внічию.

В останніх шести матчах між собою суперники забивали мінімум п'ять м'ячів на двох. Останні чотири гри залишилися за «Барселоною», яка в першому колі поточного сезону взяла гору з рахунком 5:2.

Орієнтовні склади:

«Бетіс»: Роблес, Емерсон, Манді, Руїс, Морено, Акуоку, Каналес, Хоакін, Фекір, Родрі, Лорен.

«Барселона»: Тер Штеген, Мінгеса, Араухо, Умтіті, Альба, Пьяніч, Де Йонг, Педрі, Дембеле, Грізманн, Мессі.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться перемогою гостей, а тому нашою ставкою буде позиція – П2 з коефіцієнтом 1.52 по лінії Parimatch.

7 лютого, неділя

«Бетіс» – «Барселона»
Севілья. Стадіон «Беніто Вільямарін». 22:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Megogo»
Прогноз Sport.ua — 1:2
 
  • 6,00
  • 4,70
  • 1,52
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ВІДЕО. Без емоцій. Як Лунін відреагував на перемогу Реала в суперматчі у ЛЧ
Футбол | 18 квітня 2024, 07:21 9
ВІДЕО. Без емоцій. Як Лунін відреагував на перемогу Реала в суперматчі у ЛЧ

Андрій став героєм королівського клубу в серії пенальті проти Манчестер Сіті

Найкращий гравець поєдинку з Ман Сіті розхвалив Луніна після суперматчу
Футбол | 18 квітня 2024, 09:40 6
Найкращий гравець поєдинку з Ман Сіті розхвалив Луніна після суперматчу

Федеріко Вальверде висловився про українського голкіпера

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.