Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Australian Open
| Оновлено 07 лютого 2021, 05:39
15869
29

Світоліна, Костюк і Стаховський дізналися суперників у 1-му колі Aus Open

Три представники України стартують в основній сітці першого мейджора сезону

| Оновлено 07 лютого 2021, 05:39
15869
29
Світоліна, Костюк і Стаховський дізналися суперників у 1-му колі Aus Open
Australian Open

Відбулося жеребкування одиночного розряду Відкритого чемпіонату Австралії з тенісу. В основній сітці Україна буде представлена трьома тенісистами.

У жіночому турнірі візьмуть участь Еліна Світоліна і Марта Костюк, в чоловічому - Сергій Стаховський.

Еліна Світоліна (№5 WTA), яка отримала від організаторів п'ятий номер посіву, на старті змагань гратиме проти чешки Марії Боузкової (№52 WTA).
 
Марта Костюк (№78 WTA) в першому колі проведе матч із 32-ю сіяною росіянкою Веронікою Кудерметовою (№36 WTA).

Сергій Стаховський (№201 ATP) повертається в основу Australian Open через п'ять років матчем проти 23-го сіяного серба Душана Лайовича (№26 ATP).
 
Нагадаємо, Даяна Ястремська тимчасово відсторонена від змагань через звинувачення в порушенні антидопінгових правил. Її апеляція до Спортивного арбітражного суду була відхилена.

Оцініть матеріал
(66)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 29
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Kanarejka
Боузкова дуже небезпечна... Пам'ятаєте їх минулорічний фінал. Еліна там була на грані.
dudigo78
Можна посипати голову золою. Марта якщо не явний, то просто аутсайдер в матчі з Кудерметовою, від Стаха ми і так багато не очікували, але могло бути і краще, ну і Еліні буде дуже важко. Наших і так як ніколи мало на цьому АО, так ще і з жеребом так не повезло
vital
Марта & росіянки це дуже проблемна перспектива. Яка там стата в Костюк проти них? По відчуттям десь +2 / -10.
Stan S.
Опять Кудерметова..
Sashamar
Не пощастило Еліні (про Марту взагалі мовчу, там навіть за умови найкращої гри Халеп(а) вже в третьому колі). Бузкова не подарунок, а далі вундеркіндша. І це за наявності пар Паке-Шеріф, Айава-Стосур, Хібіно-Шарма, та інших того ж штибу.
Stanislav Matusevych
По нинішній посткарантинній ситуації може, звичайно, статися все, але шанси на синхронний виліт усіх у першому колі, як на мене, не нижче 50%. Марта зі своїм характером, Еліна з атакуючими чешками. Ну, на Стаха особливо сподіватися в принципі не варто. Шкода, що Леся поки дарма покаталася. Хоч і можуть ще знятися люди (чи знімуть австралійці когось через якусь фігню).
PaulK77
Стаховский не так безнадежно. У его соперника серия из семи поражений подряд. А сам Сергей с Лайовичем имеет статистику 3-1 в свою пользу.
Oleynik_sport
Не погані суперники в першому колі, удачі українцям на А. Оупен.
NM16071
У тепеішній постковідній ситуації, жоден матч не є безнадійний. Судячи з сьогоднішніх численних відмін матчів, далеко не всі тенісисти і тенісистки у нормальній формі.
kollekciy
Я не глянув, що Кудерметова виявляється також начудила сьогодні, програла слабенькій Лі. Тому питання до стану росіянки підвищується.
introvert
Жаль, что Кудерметова вылетела с Премьера синхронно с Мартой. Вот дошла бы она до финала - я бы все свои деньги на Костюк поставил в первом круге. А так, учитывая статистику Марты с ордынками...
Единственная надежда - что самолюбие взыграет, и Марта не захочет проигрывать одной и той же не самой грозной сопернице дважды подряд.
kollekciy
Мені здається Марта не зможе показати ту якість гри з Кудерметовою, яку вона показувала в ОАЕ. Там у неї були хороші шанси. Питання тільки в тому, як зіграє Кудерметова. В другому колі росіянка значно легша.
А, в Еліни цей раз сітка на початку не легесенька як завжди, а середня. Раніше Еліна дуже розслаблено грала перші ігри, зараз так не пройде.
sv_2000
Марту окружили прям... Кудерметова, Грачева, Блинкова))) Есть шанс ответить на претензии, что с русскими не умеет играть. Но вряд ли в текущей ситуации. С Кудерметовой лотерея, фифти-фифти, далее, если повезёт, то соперница в тонусе будет
Vladdal
Как для первого круга, бывало и получше. Не думаю, что и соперницам украинок жребий понравился.
sv_2000
У Свитолиной довольно сложная сетка. Боковая, Слоан/Путивцева, Азаренко, скорее всего... Сложно будет
Ked
Жребий не жребий, но думаю вся наша тройка пройдет дальше. Удачи!!!
axylinam
Не очень хорошая жеребьёвка для наших,но могло быть и хуже
Mazyr2412
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
SandroKing
Не скажешь что жеребьевка плохая, но Марте будет тяжело. Сережа тоже в первой же игре отмучится. Останется Элина которая должна пройти несколько раундов.
sv_2000
Серёга, к сожалению, без шансов. Элина должна проходить, но соперника неприятная. Для Марты Кудерметова норм вариант, несмотря на недавнее поражение. Все-таки коллега по недавнем заключению, будут в равных условиях. Шанс пройти первый круг есть. Победит тот, кто окажется живее.