Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 06 лютого 2021, 16:44
2106
0

Уеска - Реал Мадрид. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

У обох команд серйозні кадрові проблеми

| Оновлено 06 лютого 2021, 16:44
2106
0
Уеска - Реал Мадрид. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
twitter.com/realmadrid

У суботу, 6-го лютого, в Уесці на стадіоні «Ель Алькорас» в рамках матчу 22-го туру чемпіонату Іспанії місцева «Уеска» прийме мадридський «Реал».

Команди підходять до гри не в кращих кондиціях і з відчутними кадровими проблемами. Звичайно, «Реал» є явним фаворитом протистояння і за всіма розкладами повинен здобути перемогу, однак «Уеску», яка відчайдушно бореться за виживання, також не можна скидати з рахунків.

«Уеска»

Команда з Уески знаходиться на останньому місці в турнірній таблиці з різницею м'ячів в «-13». Правда, гостьова перемога над «Вальядолідом» в минулому турі поліпшила становище команди. Тепер «оскенці» лише на одне очко відстають від передостанній позиції, а від зони виживання їх відділяє три пункти. Вся боротьба за збереження прописки в еліті ще попереду. Саме це є головним завданням команди Хуана Хосе Рохо Мартіна на сезон.

«Уеска» в цьому сезоні не блищить ні грою, ні результатами. Команда вже вилетіла з Кубка Іспанії, а в чемпіонаті країни до перемоги над «Вальядолідом» було сім матчів поспіль без перемог, в яких вдалося добути тільки два очки.

Відразу шість гравців «Уески» не зможуть допомогти команді в цьому матчі через пошкодження. Це воротар Антоніо Валера, захисник Пабло Інсуа, півзахисники Луїзіньо, Педро Москера і Хуан Карлос, а також нападник Сандро Рамірес.

«Реал»

Мадридці в нинішньому сезоні виступають вкрай нерівно. У команди Зінедіна Зідана була серія з дев'яти матчів без поразок у всіх турнірах, після чого настав справжній крах надій уболівальників «вершкових». «Реал» спочатку програв «Атлетіку» з Більбао в півфіналі Суперкубка Іспанії, після чого відразу ж поступився скромному «Алькояно» в дебютному матчі українського голкіпера Андрія Луніна в Кубку країни. Більш того, в минулому турі іспанської Прімери команда зі столиці Іспанії зазнала домашньої поразки від «Леванте» і дозволила наздогнати себе «Барселоні» і піти в десятиочковий відрив «Атлетіко».

Чи закінчився на цьому спад «Реала», стане відомо після цієї гри. Таким чином, «королівський клуб» продовжує боротьбу тільки в чемпіонаті і Лізі чемпіонів. Відверто кажучи, в Ла Лізі шансів у «вершкових» вкрай мало, оскільки «Атлетіко» навряд чи вже віддасть своє, а ось в Лізі чемпіонів, улюбленому турнірі «Реала», все можливо. Там в 1/8 фіналу турніру мадридці 24 лютого проведуть перший матч проти італійської «Аталанти».

Список травмованих гравців «Реала» також виглядає переконливо - Серхіо Рамос, Родріго, Федеріко Вальверде, Дані Карвахаль, Лукас і Еден Азар. Також не візьме участь в грі дискваліфікований Едер Мілітао.

Історія зустрічей

Суперники зустрічалися на полі лише три рази. Всі три поєдинки завершилися перемогами «Реала».

У першому колі мадридці впевнено переграли «Уеску» з рахунком 4:1. На дубль Каріма Бензема і голи Едена Азара і Федеріко Вальверде «Уеска» змогла відповісти лише одним влучним ударом у виконанні Давида Феррейро.

Орієнтовні склади:

«Уеска»: Масіп, Перес, Фернандес, Гонсалес, Начо, Мічел, Алькарес, Плано, Кіке, Орельяна, Вайсман.

«Реал»: Куртуа, Одріосола, Варан, Менді, Марсело, Модріч, Каземіро, Кроос, Асенсіо, Вінісіус, Бензема.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться перемогою гостей, а тому нашою ставкою буде позиція – П2 з коефіцієнтом 1.45 по лінії Favbet.

6 лютого, субота

«Уеска» – «Реал Мадрид»
Уеска. Стадіон «Ель Алькорас». 17:15
ТБ-трансляція на телеканалі «Megogo»
Прогноз Sport.ua — 0:2

 

 
  • 7,40
  • 4,60
  • 1,45
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Анчелотті дав Луніну важливу обіцянку після заяви про повернення Куртуа
Футбол | 25 квітня 2024, 21:40 7
Анчелотті дав Луніну важливу обіцянку після заяви про повернення Куртуа

Тренер розраховує на Андрія в Лізі чемпіонів

Баєру на замітку: вискочки ніколи не повторюють чемпіонський тріумф
Футбол | 26 квітня 2024, 11:35 18
Баєру на замітку: вискочки ніколи не повторюють чемпіонський тріумф

Згадуємо несподіваних чемпіонів топ-5 у контексті їхнього наступного сезону

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.