Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

CS2
| Оновлено 09 лютого 2021, 19:55
11347
2

Coldzera: «s1mple класно провів BLAST, але ZywOo був кращим у 2020-му році»

Один із найвідоміших гравців в CS:GO дав ексклюзивне інтерв'ю Sport.ua

| Оновлено 09 лютого 2021, 19:55
11347
2
Coldzera: «s1mple класно провів BLAST, але ZywOo був кращим у 2020-му році»
Parimatch. Марсело coldzera Давид

Один із найкращих гравців у CS:GO в історії Марсело Coldzera Давид дав ексклюзивне інтерв'ю Sport.ua. 26-річний бразилець розповів про популярність кіберспорту в останні роки, феномен Counter-Strike у Бразилії та відзначив рівень українського CS:GO.

Відзначимо, що Марсело coldzera Давид став бренд-амбасадором Parimatch, він приєднався до іншого легендарного гравця CS:GO, українця Данила Zeus Тесленка

– Марсело, як оціниш 2020-ий рік для вашої команди і для себе персонально?
– 2020-ий рік не можу назвати легким для нас, ми не змогли показати стабільної гри, було багато проблем, пов'язаних із зміною складу команди. Спочатку пішов Bymas, після, як ви знаєте, нас залишив Niko. Ми шукали свою оптимальну форму, але не вдавалося показати себе з найкращого боку.  Ми невдало зіграли на Deamhack Open Fall та BLAST. Для нас це точно не найкращий рік. Сподіваюся, в 2021-му році зможемо покращити взаємодіїю між командою та показати ту гру, яку очікують від нас фанати.

– Ти сам із Бразилії, де Counter-Strike дуже популярний. В чому феномен цієї гри і дисципліни кіберспорту у вашій країні?
– Це пов'язане з нашими результатами на професійній сцені. Я грав за Luminosity, SK, MIBR. Наші результати разом із Fallen дуже повпливали на популярність цієї гри і нашу впізнаваність. CS:GO дуже проста й інтуїтивно зрозуміла гра, тому вона є досить цікавою. У нашій країні є хороші організації, які розвивають цей вид, також в CS:GO грають відомі футболісти, що додає плюсів цій індустрії.

– Ми знаємо, що Неймар грає у CS:GO, іноді проводить стріми. Хто із бразильских футболістів грає найкраще?
– Неймар непогано грає, також багато гравців збірної Бразилії люблять CS:GO. Каземіро, Коутіньо та інші гравці також полюбляють CS.

– Яка твоя думка стосовно рейтингу найкращих гравців за версією HLTV?
– У першій 10-ці є певні нюанси: слід відзначити, що на професійну сцену дуже повпливала пандемія коронавірусу, практично весь сезон пройшов в онлайн-форматі і без LAN-турнірів все дещо змінилося, однак верхівка рейтингу мене влаштовує.

– Найкращим гравцем другий рік поспіль став ZywOo, а Олексадр s1mple Костилєв став другим. Ми в Україні з цим не дуже згодні...
– S1mple дуже добре розпочав новий сезон. Він чудово відіграв на BLAST Premier: Global Final. Natus Vincere демонстрували дуже високий рівень на цьому турнірі і s1mple заслужено отримав титул MVP. Але, якщо говорити про 2020-ий рік, то тут ZywOo цілком заслужено став найкращим. Я думаю у 2021-му році буде цікава боротьба у верхівці рейтингу.

– Ти один із найзнаковіших гравців в CS:GO, двічі поспіль ставав найкращим гравцем року. Кого б ти назвав найкращим гравцем CS:GO в історії?
– Напевно Device. Він і Astralis є усообленням стабільної і якісної гри. Вони протягом тривалих років є одними з найсильніших і ніколи не опускають планку. По рівню гри, для мене, він топ-1 в історії.

– А себе на яке місце поставиш?
– Я, однозначно увійшов би до топ-5 (посміхається).

– Як оціниш рівень CS:GO в Україні? Що б порадив українським організаціям, щоб покращити свій рівень?
– В Україні і в усьому регіоні СНД CS:GO знаходиться на високому рівні. За 2020-ий рік NAVI показали дуже хороший результат і зараз стають лише сильнішими. Відзначу хороший прогрес Virtus.pro, ця команда достатньо молода, але вже зараз піднімається в рейтингах і грає добре. Я думаю їм потрібно не зупинятися на досягнутому, після локальних перемог продовжувати наполегливо працювати і рівень гри постійно зростатиме. А загалом, дуже хочеться, щоб повернулися LAN-турніри, без них CS:GO змінився. Не скажу, в кращий чи гірший бік, однак гра стала іншою. Дехто став стабільно грати онлайн, тоді як ті, хто завжди були сильними на LAN-aх вимушені грати онлайн і їхні результати просіли. З повноцінними турнірами гра стане значно цікавішою і ми тоді більш чітко побачимо рівень команд із різних регіонів.  

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Ракіцький може залишити Шахтар і перейти в клуб-аутсайдер УПЛ
Футбол | 25 квітня 2024, 12:41 12
Ракіцький може залишити Шахтар і перейти в клуб-аутсайдер УПЛ

Досвідченим центральним захисником цікавиться «Металіст 1925»

Global Esports Tour Rio. Monte поступилися OG і вилетіли з турніру
Кіберспорт | 20 квітня 2024, 06:50 0
Global Esports Tour Rio. Monte поступилися OG і вилетіли з турніру

Українська команда залишила турнір Global Esports Tour Rio

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
bzzzzz
ой, ну что он мелет... device днее дна. Он только за счет того что играет в Astralis на позиции снайпера много статов набирает. А так, абсолютно средний игрок. К тому же много фейлит и мажет с авика.
S1mple лучший игрок в cs go с большим отрывом, кто разбирается поймет. То что он делает никто не может, тем более в не самой стабильной коменде нави.