Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 07 лютого 2021, 06:21
1015
1

Йожеф САБО: «Наші арбітри занадто багато дивляться телевізор»

Спеціаліст – про VAR в УПЛ

| Оновлено 07 лютого 2021, 06:21
1015
1
Йожеф САБО: «Наші арбітри занадто багато дивляться телевізор»
СК Дніпро-1

Колишній головний тренер київського «Динамо» і збірної України Йожеф Сабо вважає, що арбітри УПЛ зловживають використанням системи VAR.

«Аж надто багато наші арбітри дивляться телевізор, а це все впливає на інтенсивність гри, на її видовищність. Це говорить про те, що у вітчизняних рефері кваліфікація залишає бажати кращого. Таке відчуття, що гру повністю обслуговує арбітр VAR. Наприклад, в англійській Прем'єр-лізі цю систему використовують набагато рідше», - сказав Сабо.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Коновалец
Дуже довге стояння біля екрану монітора свідчить про дуже погану підготовку арбітра, в тому сенсі, що він (вона) дуже погано орієнтується під час гри в правильному трактуванні порушень правил гравцями на полі. Часта так буває що арбітр зовсім не бачив момента порушення, тому і стоїть так довгу біля екрану ( це на я придумав, мені так говорил самі арбітри). Коли я, як арбітр, своїми очима чітко бачу момент порушення правил, то ніякий оператор VAR не змусить мене прийняти друге рішення. Але у нас в України, ця система стала обьектом маніпулювання результатом зустрічи команд