Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 06 лютого 2021, 03:12
4628
2

Тоттенхем – Челсі. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Відомий український тренер зробив прогноз на матч 22-го туру Прем'єр-ліги

| Оновлено 06 лютого 2021, 03:12
4628
2
Тоттенхем – Челсі. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 22-го туру Прем'єр-ліги Англії «Тоттенхем» – «Челсі».

«Якщо ряд команд втратив своїх провідних футболістів («Ман Сіті» – Де Брюйне, «Ліверпуль» – Ван Дейка, «Лестер» – Варді, «Тоттенхем» – Кейна), то «Челсі» кардианально змінив вектор. Замість Лемпарда прийшов Тухель. «Тоттенхем» програв два попередні матчі, тому що втрата Кейна непоправна. Так, Моурінью говорив, що, може бути, Бейл рівноцінно замінить Кейна. Я думаю, що це не реально. Кейна ніхто не замінить. Зв'язка Кейн-Сон була шикарною. І тепер треба чекати, коли Кейн відновиться.

«Челсі» з Тухелем поки не пропускав, зігравши 0:0 і 2:0. Всі основні гравці лондонців в строю. При зміні тренера потрібен час і терпіння. Але є одна проблема: Тухель не підбирав під себе футболістів в «Челсі». Він повинен вирішувати максимальні завдання з наявними футболістами. А це не так просто. У «Челсі» перебір гравців хорошого рівня, але підкреслюю дуже важливий момент!

Лондонській команді потрібен хоча б один топовий гравець! Я говорю про гравців калібру Роналду, Мессі, Рамос, Левандовськи, Мбаппе, Неймар, Де Брюйне, Ван Дейк, Кейн. У «Челсі» немає такого футболіста. Поки вони не обзаведуться одним або декількома гравцями, як ПСЖ, нічого не вийде. У команди, яка хоче досягати успіху, потрібна особистість або особистості. У «Челсі» багато хороших футболістів атаки. Може, їм треба мати не так багато хороших, а краще дістати кілька класних гравців! Їм потрібен топовий гравець або кілька таких.

Психологічний стан «Челсі» зараз вище, але «Тоттенхему» не можна програвати втретє поспіль. Але однозначно «Челсі» ближче до перемоги, ніж «Тоттенхем» до нічиєї. Я більше схиляюся до того, що «Челсі» виграє», – вважає Грозний.

Матч «Тоттенхем» – «Челсі» відбудеться 4 лютого. Початок зустрічі – о 22:00.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(32)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Manticora
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Peters1959
Грозный начал правильные прогнозы давать