Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Італії
|
2388
0

Наполі – Аталанта. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Відомий український тренер зробив прогноз на півфінал Кубка Італії

Наполі – Аталанта. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на півфінальний матч Кубка Італії «Наполі» – «Аталанта».

«На цій стадії в Кубку Італії грають два матчі. В іншому поєдинку зустрінуться «Інтер» з «Ювентусом». Два протистояння цікаві.

У Серії А 17 жовтня «Наполі» обіграв «Аталанту» з рахунком 4:1. Але з тих пір багато часу пройшло. І «Аталанта» пристойно грала до поєдинку з «Лаціо», коли вони 31 січня поступилися римлянам 1:3. Бергамаски поступилися, тому що матч пропускали основні латералі. Поєдинок пропускали Хатебур і Госенс. А ці футболісти є важливими для «Аталанти».

«Наполі» грає досить нестабільно. Вони чергували дві перемоги двома поразками. Перемігши «Емполі» (3:2) і «Фіорентину» (6:0), неаполітанці поступилися «Ювентусу» (0:2) і «Вероні» (1:3). Потім команда Гаттузо обіграла «Спецію» (4:2) і «Парму» (2:0). «Наполі» більше домашня команда поза всяким сумнівом. У них дуже хороша атака. Лосано їх дуже посилив, він хороший в нападі. Прекрасні в атаці Політано та Інсіньє, а також бельгієць Мертенс. Потенціал у команди великий. Але великий потенціал і у «Аталанти». Це Сапата, Мюріель, Ілічіч, Маліновський, Міранчук.

Обидві команди багато забивають і, думаю, в майбутньому поєдинку вони обидві заб'ють. Команди знають, що у них є друга гра. Матч буде відкритим, мені здається.

Але хочу звернути увагу на те, чтоу «Наполі» з 3 по 28 лютого просто фантастичний календар. Їм належить зіграти в Серії А з «Дженоа», «Ювентусом», тією ж «Аталантою» і «Беневенто». В рамках Кубка відбудуться два поєдинки з «Аталантою», а в рамках Ліги Європи неаполітанці проведуть два матчі з «Гранадою».

«Аталанта» з 3 по 28 лютого зіграє двічі на Кубок з «Наполі», в Серії А зустрінеться з «Торіно», «Кальярі», «Наполі» і «Сампдорією», а в рамках Ліги чемпіонів зіграє з мадридським «Реалом». Теж щільний цікавий графік!

Скажу ось ще що! Команді з Бергамо потрібно покращувати гру в обороні, всім футболістам потрібно грати не тільки на атаку, але і на захист. Також Гасперіні в роздумах, ким можна замінити швидкого Гомеса або як перебудувати гру команди. Гомес створював гостроту, обігравав. В інших хлопців такого немає. Також при Гомесі менше губився м'яч і менше було проблем в обороні. Зараз у захисників навантаження стало більше. Гасперіні є над чим попрацювати тепер.

Матч «Наполі» – «Аталанта» буде цікавим. Обидві команди заб'ють, оскільки у них хороший атакуючий потенціал», – сказав Грозний.

Матч «Наполі» – «Аталанта» відбудеться 3 лютого. Початок зустрічі – о 21:45.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Як виглядає таблиця АПЛ після перенесених матчів 29-го туру АПЛ 2023/24?
Футбол | 26 квітня 2024, 12:00 0
Як виглядає таблиця АПЛ після перенесених матчів 29-го туру АПЛ 2023/24?

«Арсенал розгромив «Челсі», фіаско «Ліверпуля», впевнена перемога «Манчестер Сіті»

СТАВКА ДНЯ. Головні матчі дня та популярні прогнози на 27 квітня
Футбол | 27 квітня 2024, 11:00 0
СТАВКА ДНЯ. Головні матчі дня та популярні прогнози на 27 квітня

Важливі події у всіх видах спорту спільно від Sport.ua та GGBET

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.