Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 03 лютого 2021, 22:24
1792
0

Ліверпуль – Брайтон. Прогноз на матч чемпіонату Англії

Чемпіон продовжує повертати втрачені кондиції

| Оновлено 03 лютого 2021, 22:24
1792
0
Ліверпуль – Брайтон. Прогноз на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У чинного чемпіона Англії був досить складний період у січні, коли результати команди залишали бажати кращого. Саме з цієї причини ми не кажемо зараз про «Ліверпуль», як про одноосібного претендента на чергове завоювання престижного титулу. Юргену Клоппу вдалося нормалізувати ситуацію в матчах проти двох лондонських команд, але в рамках 22-го туру на «червоних» чекає домашнє протистояння з «Брайтоном», який помітно розігрався останнім часом .

«Ліверпуль»

Кількість змагань, за підсумком яких господарі майбутньої гри можуть претендувати на завоювання трофею, у недавньому минулому скоротилося до двох. Утім, оскільки їхній німецький наставник раніше неодноразово скаржився на занадто важкий календар, то сумувати з приводу вильотів із кубкових змагань у рамках країни довго точно ніхто не буде. Та й немає часу, будемо відверті, у «Ліверпуля» на те, щоб збиратися з думками. Відставання від двох лідируючих команд з Манчестера, на перший погляд, виглядає незначним – усього одне очко, але варто «Сіті» виграти перенесений матч, як ситуація може різко погіршитися для «червоних».

Команда Клоппа в попередніх матчах проти «Тоттенхема» і «Вест Хема» (двічі по 3:1) виглядала так, ніби й не було ніяких проблем в її грі до цього. Особливо це було помітно за натхненням футболістів лінії атаки, тому гнітючу чотирьохматчеву серію без забитих м'ячів вдалося успішно перервати. Незважаючи на п'ять матчів без перемог в АПЛ до цього, із боротьби за першу сходинку «Ліверпуль» точно не вибув, тому є всі передумови для відновлення втрачених позицій із його боку.

«Брайтон»

Команда Грема Поттера довгий час була серед аутсайдерів АПЛ, проте останнім часом почала стрімко набирати очки. Уже і зона вильоту для «чайок» не здається такою вже страшною – сім очок переваги над найближчим переслідувачем в особі «Фулхема» є значною дистанцією в сучасних реаліях. А ось замахнутися на позиції вище можна цілком. До того ж, прямі конкуренти в звітному турі грали або гратимуть з досить складними опонентами, тому «Брайтон» цілком може розраховувати на просування вгору за турнірною таблицєю. Та й досвід відбору очок у чинного чемпіона в поточному сезоні вже є.

Статистика

Попередня зустріч між командами проходила на полі «Брайтона», і завершилася внічию з рахунком 1:1.

«Ліверпуль», як можна було помітити, впорався з проблемами в атаці, котрі переслідували команду в попередніх матчах, тому зумів повернути собі перехідне лідерство в гонці найбільш результативних команд поточного сезону перед початком туру.

«Брайтон», у свою чергу, не може на поточний момент похвалитися стабільною результативністю, проте це не заважає «чайкам» бути однією з кращих команд у близкості до зони вильоту за забитими м'ячами.

Орієнтовні склади

«Ліверпуль»: Аліссон – Робертсон, Хендерсон, Філліпс, Александер-Арнольд – Тіаго, Вейналдум, Джонс – Окслейд-Чемберлен, Фірміно, Салах.

«Брайтон»: Санчес – Берн, Вебстер, Данк – Марч, Біссума, Гросс, Вайт – Лаллана, Троссард - Мопе.

Прогноз на матч

Ми вважаємо, що у цьому поєдинку колектив Клоппа продовжить компенсувати втрачені раніше очки, проте суперники не дозволять собі пропустити занадто багато. За таких умов, ставка «Ліверпуль переможе і ТМ 2.5» за 4,10 від Favbet виглядає гідною пропозицією.

3 лютого, середа

Ліверпуль – Брайтон
Ліверпуль. «Енфілд». 22:15
ТБ-трансляція на телеканалі «Setanta Sports»
Прогноз Sport.ua — 2:0
 
  • 1.40
  • 5.00
  • 7.50
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.