Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 03 лютого 2021, 19:54
1403
0

Фулхем – Лестер. Прогноз на матч чемпіонату Англії

Брати реванш доведеться в умовах, подібних до матчу першого кола

| Оновлено 03 лютого 2021, 19:54
1403
0
Фулхем – Лестер. Прогноз на матч чемпіонату Англії
lcfc.com

Допоки на вершині турнірної таблиці англійської Прем'єр-ліги ведуть боротьбу команди з Манчестера і «Ліверпуль», із уваги широкої громадськості регулярно вислизає присутність «Лестера», який активно претендує на звання «темної конячки» в цій сутичці. Команда Брендана Роджерса на певному відрізку навіть вибивалася в лідери, що цілком красномовно говорить про її амбіції. Однак ключові проблеми «лисиць» криються саме в матчах проти команд із зовсім іншими завданнями на сезон, тому підготовлений розкладом 22-го туру виїзний поєдинок проти «Фулхема» виглядає для претендента на трофей досить небезпечним.

«Фулхем»

Колектив Скотта Паркера занадто міцно загруз у зоні вильоту вже зі старту чемпіонату, тому до цих пір не може покинути її межі. Математичних шансів на те, що це може статися за підсумком майбутнього матчу, просто немає – «Брайтон», найближчий суперник, відірвався вже на сім пунктів, що в нинішніх реаліях «коттеджерів» виглядає як справжня прірва.

У «Фулхема» був досить непоганий відрізок наприкінці минулого року з точки зору набраних очок, але серія з п'яти нічийних результатів призвела лише до одного кроку сіткою Кубка Англії, після чого знову повернулися поразки, слідом за чим послідував і виліт із цього змагання. Лобові зіткнення з прямими конкурентами в попередніх двох турах – ось де «дачники» повинні були чіплятися за максимальний результат. Однак і тут сталися дві нічийних гри: «Брайтон» (0:0), «Вест Бромвіч» (2:2). Але ж саме ця команда в першому колі обігравала «Лестер» на його полі (2:1).

«Лестер»

Так, це був саме той короткий невдалий період виступів команди Брендана Роджерса на стику листопада – грудня 2020 року, коли «лисиці» програвали всім, із ким тільки не зустрічалися. У тому числі – луганській «Зорі» у виїзному матчі в рамках Ліги Європи УЄФА. Дивно, проте до майбутньої гри гості будуть підходити зі схожою статистикою останніх зустрічей: нічия з «Евертоном» (2:2) і поразка від «Лідса» (1:3). Однак слабко віриться в те, що ми спостерігаємо черговий оборот «колеса сансари», адже головний тренер «Лестера» не просто так називався одним із претендентів на пост наставника лондонського «Челсі».

Утім, у Роджерса і в стані «синіх» буде чимало цікавих завдань, які вкрай складно буде вирішити. Зокрема, ми з упевненістю говоримо про боротьбу команди за чемпіонський титул у цьому сезоні, нехай і ресурси не особливо спонукають до повноцінної конкуренції з суперниками. До слова, у сезоні-2015/16 це її не дуже й то зупиняло. А що вже говорити тоді про нинішні умови пандемії.

Статистика

Попередня зустріч між командами проходила на полі «Лестера», і завершилася перемогою «дачників» з рахунком 2:1.

«Фулхем» регулярно стає жертвою малорезультативного футболу в своєму виконанні, за підсумком чого не може досягти бажаних позицій у турнірній таблиці. Уже згадана гра проти «Вест Бромвіча» в цьому контексті скоріше виглядає випадковою несподіванкою в плані забитих голів із боку команди Паркера.

«Лестер», у свою чергу, відправляє м'яча до воріт суперників за будь-якою зручною ситуацією, однак травма Джеймі Варді серйозно вдарила по атакуючому потенціалі підопічних Роджерса. Як підсумок – два останні матчі завершилися без перемог «лисиць», що у верхній частині турнірної таблиці не залишається непоміченим конкурентами.

Орієнтовні склади

«Фулхем»: Ареоля – Адарабіойо, Андерсен, Айна – Робінсон, Замбо-Ангісса, Леміна, Х. Рід – Лукман, Мітровіч, Б. Рід.

«Лестер»: Шмайхель – Джастін, Еванс, Сеюнджю, Перейра – Менді, Тілеманс – Барнс, Меддісон, Олбрайтон – Перес.

Прогноз на матч

Ми вважаємо, що у цьому поєдинку команда Роджерса повинна досягти максимального успіху, проте суперники не дозволять їй цього зробити у впевненому стилі, тому страховка нам не завадить. За таких умов, ставка «Перемога Лестера в один м'яч або нічия: так» за 1,88 від Favbet виглядає гідною пропозицією.

3 лютого, середа

Фулхем – Лестер
Лондон. «Крейвен Коттедж». 20:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Setanta Sports»
Прогноз Sport.ua — 1:2
 
  • 4.00
  • 3.50
  • 1.90
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футболісти Баєра, які зіграли у фіналі ЛЧ-2001/02. Де вони зараз?
Футбол | 19 квітня 2024, 13:00 22
Футболісти Баєра, які зіграли у фіналі ЛЧ-2001/02. Де вони зараз?

Згадуємо тих представників Леверкузена, які опинилися за крок від видатного тріумфу

«Таке повторитися не повинно». Пушич оцінив перемогу Шахтаря у матчі УПЛ
Футбол | 19 квітня 2024, 18:28 110
«Таке повторитися не повинно». Пушич оцінив перемогу Шахтаря у матчі УПЛ

Наставник незадоволений тим, що команда пропустила у більшості

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.