Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Аргентина
| Оновлено 01 лютого 2021, 23:07
10696
2

На межі фінансової катастрофи. Барселона заборгувала Мессі 63,5 млн євро

Борги каталонського клубу досягають величезних розмірів

| Оновлено 01 лютого 2021, 23:07
10696
2
На межі фінансової катастрофи. Барселона заборгувала Мессі 63,5 млн євро

Економічна ситуація, в якій перебуває іспанська «Барселона», – критична, про що свідчать цифри, які були оприлюднені кілька днів тому. Борг клубу величезний, а відсутність ліквідності викликає тривогу, і це позначається на гравцях.

Кілька днів тому з'явилася інформація, що клуб заборгував частину зарплати гравцям першої команди, і одним з них є Ліонель Мессі. «Барселона» повинна була виплатити йому до кінця січня 72 млн євро, що відповідає контракту на поточний сезон. Клуб поки що заплатив тільки 8,5 млн євро, і залишився борг у розмірі 63,5 млн євро.

Кілька гравців команди досягли з клубом угоди про перенесення частини доходів цього сезону на наступні кілька років. Цією угодою клуб позбавив себе від виплати 172 млн євро. Ця угода торкнулася всіх гравців в команді, включаючи Лео Мессі, за винятком чотирьох футболістів, для яких діє попередня угода: Піке, Ленгле, Де Йонг і Тер Штеген.

Кілька днів тому також стало відомо, що клуб не виплатив гроші, що належать гравцям молодіжної команди. І все це відбувається у розпалі витоку інформації про контракт, який Ліонель Мессі має в «Барселоні». За даними El Mundo, футболіст підписав в 2017 році угоду, за якою він отримує 555.237.619 євро за 4 сезони.

Оцініть матеріал
(91)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Сан Саныч
Пиииииии....,..........
Alexxx1402
Месси обанкротил Барсу своими финансовыми апетитами