Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
2714
10

Вест Хем - Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Ярмоленко, швидше за все, почне матч з лави запасних

Вест Хем - Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Твіттер Вест Хема

У 21 турі АПЛ на стадіоні «Олімпійський» в Лондоні зустрінуться сусіди по турнірній таблиці - «Вест Хем» і «Ліверпуль». Перед очним протистоянням «молотобійці» посідають незвично високе п'яте місце в турнірній таблиці, тоді як «червоні» - незвично низьке четверте.

Хоча нинішня диспозиція суперників пояснюється досить просто. Команда Клоппа в січні опинилася в глибокій кризі. Виною тому травми ключових виконавців, та й наставник мерсисайдців не завжди приймав вірні тактичні рішення. Як наслідок - в останніх п'яти поєдинках у всіх турнірах чемпіони Англії виграли тільки двічі, при цьому вилетівши на ранній стадії з Кубка Англії, поступившись «МанЮнайтед».

А ось для підопічних Мойєса останнім часом все складається майже ідеально. П'ять крайніх матчів вони виграли (а всього їхня нинішня безпрограшна серія в чемпіонаті налічує шість ігор), до того ж продовжують боротьбу і в Кубку Англії. Та й взагалі в нинішньому сезоні «Вест Хем» не впізнати: команда регулярно набирає очки, причому там, де раніше втрачала, стала менше пропускати (сім матчів на «нуль» - не так вже й погано) і впевнено тримається серед претендентів на єврокубки. До того ж, напередодні матчу з «Ліверпулем» лондонці серйозно підсилилися: команду поповнив на правах оренди Джессі Лінгард, який заробив собі ім'я в «МЮ».

Однак стверджувати, що «молотобійці» продовжать свою переможну серію і після гри з командою Клоппа, навряд чи доцільно. У попередньому турі «Ліверпуль» нарешті зміг перемогти - перший раз за шість «спроб»: на виїзді був обіграний без особливих шансів «Тоттенхем» - 3:1. У зв'язку з цим показовим є не тільки сам факт перемоги, а скоріше гра ліверпульців як така. В атаці у тому поєдинку чемпіони зіграли практично ідеально. А якби їх не підводила реалізація, підсумковий рахунок був би взагалі непристойним для підопічних Моурінью. Ударне тріо «червоних» - Фірміно - Мане - Салах - видало просто приголомшливий матч. В повному порядку і Алькантара, який, схоже, вже повністю прийшов в себе. Схоже, та вікторія ознаменувала повернення справжнього «Ліверпуля», проти якого мало у кого будуть шанси.

Швидше за все, наш легіонер лондонського клубу - Ярмоленко - почне гру з лави запасних. У матчах АПЛ це досить звична картина. Але не виключено, що Андрій може вийти на поле по ходу поєдинку. І, що цікаво, на місце нападника: Мойєс останнім часом награє гравця збірної України на позиції форварда, і у нього непогано виходило.

В очних протистояннях перевага у «Ліверпуля». В останніх п'яти поєдинках між суперниками «червоні» перемагали чотири рази, і лише одного разу була зафіксована нічия. Перемогою закінчилася і зустріч між опонентами в першому колі: тоді знекровлений травмами «Лівер» зміг здолати лондонців 2:1. Однак якщо брати до уваги останні 20 поєдинків між цими колективами, то перевага мерсисайдців вже не бачиться настільки переконливою: в їхньому активі 11 перемог, п'ять разів перемагали «молотобійці», ще чотири зустрічі завершилися внічию.

Орієнтовні склади:

«Вест Хем»: Фабіанскі, Доусон, Огбонна, Крессуел, Цоуфал, Форнальс, Боуен, Соучек, Райс, Бенрахма, Антоніо

«Ліверпуль»: Алісон, Робертсон, Александер-Арнольд, Хендерсон, Джонс, Фабіньо, Вейналдум, Алькантара, Фірміно, Мане, Салах.

 

31 січня, неділя

 «Вест Хем» – «Ліверпуль»
Лондон. «Олімпійський стадіон». 18:30
Прямая трансляція на телеканалі «Setanta Sports»
Прогноз Sport.ua - 1:1
 
  • 4.36
  • 4.32
  • 1.81
Сделать ставку
 
  • 4.40
  • 4
  • 1.80
Сделать ставку
 
  • 4.40
  • 4
  • 1.79
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ОЛЕГ ОЛЕЩЕНКО
1 - 3
Igor Avtoigor
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Tеllur
Если Ливер будет играть как со Шпорами, то Молоткам ничего не светит.
Igor Avtoigor
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
kvlad200760
Після того як Лівер впевнено переграв в Лондоні ставити на нічию Вест Хема??? Дуже дивний прогноз.
Андрей Овчаренко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Dina Dubniarskaia
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил