Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 31 сiчня 2021, 16:09
1700
2

Шахтар – Црвена Звезда. Прогноз і анонс на контрольний матч

Донецький клуб проведе другий матч на зборах в Туреччині

| Оновлено 31 сiчня 2021, 16:09
1700
2
Шахтар – Црвена Звезда. Прогноз і анонс на контрольний матч
ФК Шахтар Донецьк

У неділю, 31 січня, відбудеться черговий контрольний матч, в якому «Шахтар» зіграє з «Црвеною Звездою». Гра стартує о 16:00 за Києвом.

30 січня «Шахтар» почав другий збір в Туреччині, але вже наступного дня на команду очікує відразу два матчі. О 10:00 український клуб зіграє зі словенською «Мурою», а через кілька годин зустрінеться з грандом сербського футболу - «Црвеною Звездою».

Перший збір «Шахтаря» не можна сказати, що пройшов вдало з точки зору результатів. Команда Луїша Каштру двічі зіграла внічию, одного разу перемогла, а ще два матчі з «Марібором» і «Слованом» були скасовані. У кожній з ігор донецька команда пропускала мінімум один гол. «Гірники» не змогли обіграти «Лех» (1:1) і «Лудогорець» (2:2) і обіграли «Сілекс» (4:1).

Зрозуміло, що завдання контрольних матчів на зборах - набрати фізичні кондиції і ігрову форму. Результати важливі в офіційних матчах, які вже стартують в лютому. Але, як правило, чим ближче до офіційних матчів, кожна контрольна гра стає більш важливою. Вже більше грають основні футболісти. На другий збір до Туреччини з «Шахтарем» полетів Ісмаїлі - це хороша новина, оскільки у донецького клубу було багато проблем, як в захисті, так і при переході в атаку.

«Црвена Звезда» також готується до другої частини сезону. Серби не змогли пробитися в груповий раунд Ліги чемпіонів, але в Лізі Європи зуміли зіграти гідно і вийшли до плей-оф. Команда Деяна Станковича в 1/16 фіналу Ліги Європи зіграє з «Міланом», тому тепер готується до цього протистояння. На першому зборі «Звезда» грала досить впевнено, обігравши «Шленськ», «Уфу» і «Академію Пандева» із загальним рахунком 10:0!

«Црвена Звезда» - поки найсерйозніший суперник «Шахтаря» на зборах. Команда Станковича непогано зіграла в попередніх матчах, тоді як у «Шахтаря» були проблеми. Відзначимо також, що в цей день «гірники» зіграють матч з «Мурою» і на гру зі «Звездою» вийдуть не в найкращих фізичних кондиціях. Можна припустити, що сербський клуб здобуде перемогу.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться перемогою «Црвени Звезди».

 

31 січня, неділя

«Шахтар» – «Црвена Звезда»
Туреччина. Белек. 16:00
Трансляція на телеканалі Shakthar TV
Прогноз Sport.ua — 1:2
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
oenergo.com
Без Коваленко у Шахтера шансов ноль.
Penal
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил