Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 30 сiчня 2021, 07:56
7856
16

ВАЦКО: «Я просто не розумію ультрас, які протестують проти Луческу»

Експерт висловився про протистояння ультрас «Динамо» та Ігоря Суркіса

| Оновлено 30 сiчня 2021, 07:56
7856
16
ВАЦКО: «Я просто не розумію ультрас, які протестують проти Луческу»
WBС

Коментатор і експерт телеканалів Футбол 1/2/3 Віктор Вацко висловився про протистояння ультрас «Динамо» і президента клубу Ігоря Суркіса:

«По-перше, ультрас висловили свою позицію, Ігор Михайлович висловив свою позицію. Суркіс в своєму інтерв'ю чітко показав, що «Динамо» – це не «ми», а я – це «Динамо». Він, як людина, яка інвестує гроші, має на це право.

Ультрас мають право на свою позицію, він має право на свою позицію. Це, на мій погляд, робить «Динамо» слабкіше. Немає консолідації. У підсумку загальна справа слабкіша.

Я просто не розумію протестуючих проти Луческу. Це протест проти «Динамо»? Вони хочуть, щоб команда програла? Вони вболівають, щоб команда демонструвала погані результати і Луческу звільнили?»

Оцініть матеріал
(67)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 16
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
gajvir
Нема ніякого протистояння. Є кучка проплачених малолітніх даунів, які себе називають " Ультрас Динамо" , яких піарять на деяких сайтах та Футболах 1,2,3 , з спільним спонсором. А вболівальники Динамо з Динамо , і у нас все ОК.
Роман Порывай
До 1980-х не было такого явления как ультрас, но люди десятками лет под завязку забивали стадионы и поддерживали то же ДК. Поэтому считать только ультрас выражающими позицию всех болельщиков явно неверно. Но и среди ультрас и среди обычных болельщиков хватает как патриотов своей страны, клуба, так и неадекватов, приходящих самовыражаться на стадион.
Bond
та заеб...и ті ультрас! Хто вони такі?! Кучка недорозвинутих відморозків! Возомнили з себе х..й знає що і всі повинні під їхню дудку танцювать, хай ідуть найух!
Al Zolo
опять началось-данная группировка малолеток именующая себя ультрас ДК-никакого отношения к настоящим ультрас не имеет...... ихзаслуг на Майдане и где-либо еще -никаких.... Ко их проплачивает непонятно?
Penal
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил