Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
| Оновлено 30 сiчня 2021, 20:56
811
0

Лейпциг – Байєр. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Відомий український тренер зробив прогноз на матч 19-го туру Бундесліги

| Оновлено 30 сiчня 2021, 20:56
811
0
Лейпциг – Байєр. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Twitter

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 19-го туру Бундесліги «РБ Лейпциг» – «Байєр»:

«Зустрічаються дві команди, які переслідують «Баварію», але поборотися з ними за чемпіонство шансів практично ні у кого немає. Мюнхенці, які сильніші за всіх, з відривом в сім очок (42) від другого «Лейпцига» (35) лідирують в Бундеслізі. У третього «Байєра» 32 бали.

«Лейпциг» – це структура «Ред Булл». Вони посилилися 20-річним угорцем Собослаї! Але в попередньому турі вони програли «Кельну» (2:3), двічі ведучи в рахунку по ходу зустрічі. У січні вони три м'ячі пропустили також від «Боруссії» (Дортмунд), поступившись 1:3. Також вони вели в матчі з «Вольфсбургом», але зіграли 2:2, пропустивши два м'ячі. «Лейпцигу» не властиво багато пропускати, але в січні їм забили вже вісім м'ячів. Але раніше, в 2020 році, «бики» пропускали по багато м'ячів від «МЮ», «Баварії», «Істанбула Башакшехір». Але це все не просто так. Це пов'язано з їхньою філософією гри, філософією дуже талановитого, напевно, найздатнішого молодого тренера Юліана Нагельсманна. Взагалі німецькі фахівці сьогодні лідери тренерського цеху сучасного футболу.

Нагельсман обов'язково повинен внести корективи в організацію оборонних дій команди, тому що він сповідує вертикальний, досить агресивний футбол. Він допускає розриви між лініями, недотримання балансу. Але кількість тих, що обороняються, і атакуючих футболістів в кожній фазі гри повинна бути однаковою. Але у «Лейпцига» є перекіс у бік атаки, тому що один з центральних захисників також включається в атаку і створює чисельну перевагу. Але при втраті м'яча вони не встигають компактно перебудуватися. Також після переходу в «Челсі» Тімо Вернера «Лейпциг» часто підводить реалізація. Вернер дуже багато забивав за «биків»!

«Лейпцигу» грати з командою, схожою за стилем – «Байєром». Нідерландський фахівець Петер Бос добре організував «Байєр» (у них 32:18 за забитими – пропущеним), а у «Лейпцига» – 31:17. Нідерландець Бос запросив у команду земляків. У «Байєр» з «МЮ» перейшов Тімоті Фосу-Менса. Також в команду Боса перейшов ще один нідерландський футболіст Джеремі Фрімпонг, який раніше грав за «Селтік». Тобто нідерландський тренер посилив команду двома молодими нідерландськими гравцями. «Байєр» здорово грає вдома, хоча і на виїзді виглядає досить комфортно. Але леверкузенці зараз чергують перемоги з поразками.

У цьому поєдинку я не виключаю нічиєї. Напередодні обидві команди програли. Взагалі в січні «Лейпциг» та «Байєр» зіграли гірше, ніж звичайно. Програвати тепер небажано нікому. «Лейпциг» та «Байєр» спробують зіграти акуратно, не допускаючи розривів. Нагельсман зробить якісь висновки, я від нього чекаю якісь рішення. Можливо, з трійки центральних захисників ніхто не буде підключатися до атак. Можуть бути якісь зміни у філософії гри. Я рекомендую всім подивитися цей матч!», – сказав Грозний.

Матч «Лейпциг» – «Байєр» відбудеться 30 січня. Початок зустрічі – о 19:30.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Залишились у Києві за рахунок Динамо. Як Минай готується до матчу УПЛ
Футбол | 16 квітня 2024, 21:19 9
Залишились у Києві за рахунок Динамо. Як Минай готується до матчу УПЛ

У середу відбудеться перенесений поєдинок УПЛ

Знову чотири на Вестфалені. Боруссія Д вибила Атлетіко з 1/4 фіналу ЛЧ
Футбол | 16 квітня 2024, 23:57 0
Знову чотири на Вестфалені. Боруссія Д вибила Атлетіко з 1/4 фіналу ЛЧ

Команда Едіна Терзича двічі на власному полі перевертала хід двоматчевого протистояння

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.