Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
894
0

Реал – Леванте. Прогноз на матч чемпіонату Іспанії

Чемпіон Іспанії все ще «винен» своїм уболівальникам за невдачі в Кубку і Суперкубку країни

Реал – Леванте. Прогноз на матч чемпіонату Іспанії
sporthd.news

Безхарактерні нічиї в поєдинку Ла Ліги проти «Осасуни» (0:0) і «Ельче» (1:1), сенсаційний виліт із Кубка Іспанії від колективу з Сегунди Б, «Алькояно» (1:2), а також прикра поразка від баскського «Атлетика» в Суперкубку Іспанії з аналогічним рахунком – не було приводів у шанувальників чинного чемпіона країни останнім часом отримувати задоволення від гри своєї улюбленої команди.

Проте, від потреби захищати титул мадридський «Реал» це ні на мить не позбавить, тому очікування від столичного клубу під час домашнього матчу проти «Осасуни» в рамках 21-го туру чемпіонату неважко передбачити.

«Реал»

Колектив Зінедіна Зідана, як і раніше, відчуває гостру потребу у здобутих очках. Певний відрізок на старті сезону «Реалу» вдавалося перебувати на чолі турнірної таблиці, але останнім часом ситуація для «вершкових» виглядає на межі відсутності перспектив. Сусіди за містом в особі «Атлетіко» щільно окупували першу сходинку, і все ще мають на одну гру менше в своєму активі, ніж найближча група переслідувачів. При цьому, відставання «Реала», який розташувався слідом за «матрацниками» становить значні сім очок.

Із іншого боку, за таких умов грати куди простіше, адже фактично відсутні альтернативні сценарії розвитку подій. На кожну осічку лідера «галактікос» повинні відповідати власним успіхом, а моменти їхньої власної розхристаності можуть бути покарані не тільки з боку «Атлетіко», але і групи команд позаду, до складу якої входять каталонська «Барселона» і андалузька «Севілья».

«Леванте»

Протистояти «Реалу» в майбутній грі буде середняк поточного розіграшу. І абсолютно немає приводів для колективу Пако Лопеса соромитися цього статусу. Навпаки! «Квакші» добре відомі на теренах національної першості як досить незручний суперник, недооцінка якого цілком може в подальшому обійтися втратою очок. Доказом цього можуть послужити матчі проти «Реала Сосьєдад» у його накращий період (2:1), а також перестрілка проти «Бетіса» (4:3). Та й тієї ж «Барселоні» (0:1) три очки дісталися лише завдяки таланту Ліонеля Мессі.

«Леванте» почав 2021 рік з поразки від «Вільярреала» (1:2), але до майбутнього поєдинку підійшов, не маючи за плечима негативного досвіду в попередніх матчах. Цілком справедливим буде вважати, що команда Лопеса відновилася від провалу на старті сезону, і тепер їй явно здається занизькою 12-а позиція в турнірній таблиці.

Статистика

Попередня зустріч між командами проходила на полі «Леванте», і завершилася перемогою «вершкових» з рахунком 2:0.

У домашніх умовах підопічні Зінедіна Зідана не втрачають очок вже два місяці, в останній раз поступившись «Алавесу» (1:2) в кінці листопада 2020 року. Із тих пір пройшло вже п'ять матчів проти досить сильних суперників, у яких «Реал» за підсумком пропустив лише один м'яч – від баскського «Атлетика» (3:1).

«Леванте» в поточному сезоні не робить ставку на протистояння за межами своєї арени, здобувши перемогу лише в стартовому поєдинку проти «Осасуни» (3:1). Останнім часом, команда Лопеса грає виїзні гри тільки в рамках Кубка Іспанії, де незмінно просувається за турнірною сіткою, однак останній серйозний суперник в подібних умовах – «Барселона» (0:1) – залишила «квакш» без набраних очок.

Орієнтовні склади

«Реал»: Куртуа – Марсело, Мілітан, Варан, Менді – Кроос, Каземіро, Модріч – Асенсио, Бензема, Вінісіус.

«Леванте»: Фернандес – Клерк, Везу, Дуарте, Мірамон – Моралес, Мальса, Радо, Рочіна – Гомес, Роджер.

Прогноз на матч

Ми вважаємо, що в майбутньому поєдинку у «Реала» не повинно виникнути проблем із досягненням переможного результату, однак кадрові труднощі в обороні мадридської команди можуть обернутися пропущеним голом. За таких умов, ставка «Обидві команди заб'ють і переможе Реал Мадрид» за 2,65 від Favbet виглядає гідною пропозицією.

30 січня, субота

Реал – Леванте
Мадрид. «Альфредо ді Стефано». 17:15
ТБ-трансляція на сервисі «MEGOGO»
Прогноз Sport.ua — 3:1
 
  • 1.33
  • 5.50
  • 8.00
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Врятувала 5 матчболів! Костюк вирвала перемогу в 7-ї ракетки у Штутгарті
Теніс | 19 квітня 2024, 00:45 48
Врятувала 5 матчболів! Костюк вирвала перемогу в 7-ї ракетки у Штутгарті

Марта у трьох партіях обіграла Чжен Ціньвень у 1/8 фіналу турніру WTA 500

ОФІЦІЙНО. Нагельсманн продовжив контракт зі збірною Німеччини
Футбол | 19 квітня 2024, 13:15 0
ОФІЦІЙНО. Нагельсманн продовжив контракт зі збірною Німеччини

Нова угода діятиме до завершення чемпіонату світу 2026 року

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.