Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 30 сiчня 2021, 15:04
951
0

Болонья – Мілан. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Команда Стефано Піолі постарається з перемоги стартувати в другому колі

| Оновлено 30 сiчня 2021, 15:04
951
0
Болонья – Мілан. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
LaPresse

У суботу, 30 січня, відбудеться матч 20-го туру чемпіонату Італії з футболу, в якому «Болонья» на домашньому стадіоні «Ренато Даль-Ара» прийматиме «Мілан». Стартовий свисток пролунає о 16:00 за київським часом.

«Болонья»

Команда Синиши Михайловича після першої частини сезону займає 13 місце в турнірній таблиці Серії А, здобувши за 19 турів п'ять перемог і п'ять нічиїх при дев'яти поразках. Все це принесло 20 очок, з якими поки «червоно-сині» почуваються більш-менш комфортно, адже випереджають зону вильоту на шість балів.

Зараз «Болонья» йде приблизно за показниками минулого сезону. У нинішніх умовах вийти в єврокубки команді дуже непросто, адже конкуренція в елітному дивізіоні Італії зашкалює, і для досягнення успіху потрібні пристойні фінансові вкладення, які все одно нічого не гарантують. А поки клуб просто час від часу радує своїх уболівальників гарними матчами.

«Мілан»

Команда Стефано Піолі дуже вдало провела першу частину нинішнього сезону. Після 19 турів «червоно-чорні» займають перше місце в турнірній таблиці, маючи в активі 43 очки. «Мілан» програв лише два матчі, лише чотири рази зіграв внічию, і має гандикап над багаторічним чемпіоном, «Ювентусом», в сім балів. Але головним конкурентом «чорних дияволів» в боротьбі за скудетто є «Інтер», який відстає всього на два бали.

Багато в чому успіхи «Мілана» пов'язані з 39-річним шведським форвардом Златаном Ібрагімовичем, який за дев'ять матчів у Серії А встиг забити 12 голів. Але в останньому поєдинку він з героя перетворився на антигероя. «Мілан» та «Інтер» зійшлися в 1/4 фіналу національного Кубка, і Златан в тому матчі спочатку відкрив рахунок, а потім заробив вилучення. У меншості «Мілан» пропустив двічі і поступився з рахунком 1:2. Втім, тепер можна краще сконцентруватися на Серії А.

Орієнтовні склади

«Болонья»: Скорупськи – Дейкс, Томіясу, Даніло, Де Сільвестрі, Сгаутен, Сванберг, Соріано, Віньято, Орсоліні, Барроу.

«Мілан»: Доннарумма – Ернандес, Калулу, Романьолі, Калабрія, Мейте, Кессьє, Діас, Гауге, Кастільєхо, Леао.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що гості здобудуть перемогу, а тому нашою ставкою буде позиція – П2 з коефіцієнтом 1.87 по лінії Parimatch.

30 січня, субота

«Болонья» – «Мілан»
Болонья. Стадіон «Ренато Даль-Ара». 16:00
Пряма трансляція на телеканалі «Футбол 2»
Прогноз Sport.ua — 1:2
 
  • 4.15
  • 3.80
  • 1.87
Зробити ставку

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.