Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Італії
| Оновлено 31 сiчня 2021, 17:08
1762
0

Аталанта - Лаціо. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Прогноз експерта на поєдинок чвертьфіналу Кубка Італії

| Оновлено 31 сiчня 2021, 17:08
1762
0
Аталанта - Лаціо. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Твіттер Аталанти

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 1/4 фіналу Кубка Італії «Аталанта» - «Лаціо».

«Матчі на Кубок завжди цікаві і непередбачувані. І я прошу розуміння від читачів. Я вам просто даю свою аналітику і своє бачення на будь-які матчі і команди з позиції тренера. Я передбачаю не те, як завершиться поєдинок, з яким рахунком, а просто припускаю, який рахунок може бути. Особисто я не граю в тоталізатор, але я даю якісь приблизні розклади тим людям, хто займається ставками. Я намагаюся підняти завісу того, що відбувається в командах. Мені найпростіше сказати, що виграє якась команда. Але я намагаюся зробити аналіз і подати свої міркування цікаво, а також з професійної точки зору. Я не прогнозую результати матчів, а пробую просто дати аналіз.

Матч «Аталанта» - «Лаціо» цікавий. «Аталанта» в 1/8 фіналу з рахунком 3:1 обіграла «Кальярі», а «Лаціо» в самій кінцівці вирвав перемогу у «Парми» (2:1). У Серії А «Аталанта» йде на п'ятому місці, а «Лаціо» - на сьомому. Бергамаски до цього програвали аж 28 листопада «Вероні» (0:2). Після цього вони не знають поразок. До цього «Аталанта» впевнено обіграла «Мілан» (3:0). На цей результат, мені здається, вплинув і той факт, що лідер «россонері» Хакан Чалханоглу пропускав цей поєдинок. У «Мілана» гра заточена на Хакані Чалханоглу. Мало, хто про це говорить, а я, як тренер, можу це сказати. Він важливий для «Мілана», як Де Брюйне для «Ман Сіті»!

У «Аталанти» ту ж роль виконував Гомес. Але за відсутності Гомеса Ілічич став тим самим лідером команди. А там є ще Маліновський, Міранчук, а також інші сильні гравці. Яка сильна атака у «Аталанти». Ось зрозумійте, я ділюся з вами тим, що відбувається в командах, щоб ви розуміли всі зсередини. Це ж цікаво! І ти по-іншому дивишся на футбол! Я говорю про склади, про психологію, про навантаження, про тренерів.

«Аталанта» давно програвала. І після цього бергамаски багато матчів виграли з великим рахунком, у тому числі і проти сильних суперників. Ілічич, Сапата і компанія - це зараз дуже серйозна сила. Цікаво, що «Аталанті» і «Лаціо» вже 31 січня гратимуть між собою в матчі чемпіонату Італії.

Обидві команди пристойно грають і багато забивають. Я ставлю, що в цьому поєдинку обидві команди заб'ють, на мій погляд. Думаю, команди гратимуть матч основними складами. Мені здається, Маліновський та Міранчук отримають шанс зіграти. І «Аталанта», і «Лаціо» хочуть перемагати в кожному матчі і в кожному турнірі. Два матчі гратимуть в Бергамо.

Я не виключаю, що основний час кубкового поєдинку вони зіграють внічию і можуть дійти до серії пенальті. Але, мені здається, обидві команди заб'ють, оскільки атакуючий потенціал команд дуже сильний», - сказав Грозний.

Матч «Аталанта» - «Лаціо» відбудеться 27-го січня. Початок зустрічі о 18:45.


В'ячеслав Грозний – відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левські», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.