Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Італії
| Оновлено 27 сiчня 2021, 02:53
8833
5

Златан забив, Златан підвів. Інтер у більшості дотиснув Мілан в Кубку

Команда Антоніо Конте вийшла в полуфінал Кубка Італії

| Оновлено 27 сiчня 2021, 02:53
8833
5
Златан забив, Златан підвів. Інтер у більшості дотиснув Мілан в Кубку
twitter.com/inter

У поєдинку 1/4 фіналу Кубка Італії «Інтер» вирвав перемогу у «Мілана» з рахунком 2:1.

У першому таймі «россонері» трохи більше володіли м'ячем, але футболісти «Інтера» атакували гостріше. Тільки реакція Тетерушану завадила м'ячу опинитися у воротах після удару Лукаку, а Перишич пробив нехитро для голкіпера «Мілана». А номінальні гості реалізували першу ж гольову можливість. Ібрагімович, який до цього був більше помітний при оборонних діях, технічно прийняв м'яч на лінії штрафного і прицільно пробив точно в кут.

«Нерадзурі» спробували перевести гру до штрафного «Мілана». Близьким до успіху був Санчес, але після удару головою чилійця на шляху м'яча опинився Томорі. Перед перервою футболісти виплеснули емоції. Більше від інших відзначилися Ібрагімович і Лукаку, які отримали по жовтій картці.

Друга половина зустрічі почалася з агресивних атак «Інтера». Тетерушану довелося попрацювати після удару Коларова зі штрафного і після удару Санчеса, який замкнув простріл Хакімі. А незабаром головного болю своїм партнерам додав Ібрагімович. Швед збив Коларова і отримав другу жовту картку, залишивши «Мілан» у меншості. Вилучення Ібрагімовича стало ключовим епізодом зустрічі, адже в подальшому атаки йшли в одному напрямку - в бік воріт «Мілана».

І «россонері» майже достояли до кінця основного часу, багато в чому завдяки голкіперу Тетерушану. Арбітр Кіффі, який вимушено замінив Валері, що отримав пошкодження, додав аж десять хвилин до основного часу. І на 7-й з них Еріксен ідеальним виконанням штрафного приніс «Інтеру» путівку в півфінал Кубка Італії.

Кубок Італії. 1/4 фіналу.

«Інтер» - «Мілан» - 2:1

Ромелу Лукаку (71, пенальті), Крістіан Еріксен (90+7) - Златан Ібрагімович (31)

Ромелу Лукаку (45), Марсело Брозович (52), Ашраф Хакімі (90+10) - Симон К'єр (17), Златан Ібрагімович (45)

Златан Ібрагімович (58, дві жовті картки)

«Інтер»: Самір Ханданович, Александар Коларов (Ешлі Янг, 90+2), Стефан де Врей, Мілан Шкріньяр, Маттео Дарміан (Ашраф Хакімі, 46), Іван Перішич (Лаутаро Мартінес, 67), Артуро Відаль, Марсело Брозович (Крістіан Еріксен, 88), Ніколо Барелла, Ромелу Лукаку, Алексіс Санчес

«Мілан»: Чіпріан Тетерушану, Алессіо Романьйолі, Симон К'єр (Фікайо Томорі, 20), Діогу Далот, Тео Ернандес, Франк Кессьє, Суаліхо Мейте, Алексіс Салемакерс (Самуель Кастільєхо, 85), Златан Ібрагімович, Рафаел Леау (Раде Крунич, 85), Браім Діас (Анте Ребич, 60)

Арбітр: Паоло Валері (Даніеле Кіффі, 79)

Стадіон «Джузеппе Меацца» (Мілан, Італія)

ІНТЕР - МІЛАН. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(28)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Tеllur
Пенальти и 90+7.... и тишина, как Шахтёр забил в товарняке.)))
Сергей Чёрный
Чёрный шкаф должен был на второй тайм не выходить так как быковал люто против всех , каким чудом он остался на поле не понял видать и сам судья наверное только потому что был черным цветом , сейчас кто тёмный тому всё можно .
euro2012_za_2012euro
Тактический слив.