Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Покер
| Оновлено 26 сiчня 2021, 20:38
2036
0

Покер-рум забанив власного амбасадора

Він грав відразу з двох акаунтів

| Оновлено 26 сiчня 2021, 20:38
2036
0
Покер-рум забанив власного амбасадора

Іван Дейра - успішний французький покер-про, який заробив за свою кар'єру більше $ 1,400,000 призових і один золотий браслет WSOP. Більше трьох років тому він уклав контракт з покер-румом Winamax, і з'являється з його нашивкою на живих турнірах по всьому світу.

У січні деякі гравці покер-руму стали отримувати рефанди (повернення коштів) на свій баланс. Найчастіше так відбувається, коли хтось виграє турнір нечесним шляхом, після чого його виграш підлягає конфіскації і розподіляються між потерпілими гравцями.

Гравці провели розслідування і з'ясували, що був забанений переможець турніру за € 2,000. Як виявилося їм став Іван Дейра, але затягнув він цю подію з аккаунту свого батька. Амбассадор створив другий аккаунт і грав відразу за двох - вилетівши під реальним ім'ям він продовжив турнір під другим ніком і завершив його перемогою, яка принесла йому більше € 80,000.

Мультиаккаунтинг заборонений в покер-румах - практично завжди це карається вічним баном і конфіскацією. Але вперше в покерній історії правило порушила «офіційна особа» покер-руму.

Перевірив теорію - позбувся контракту

Після того, як історія стала відома в покерному співтоваристві, покер-рум Winamax достроково розірвав контракт зі своїм представником, а самому Івану довелося прокоментувати свій вчинок.

Як розповів сам Дейра, таким чином він вирішив перевірити одну цікаву гіпотезу. Вся справа в тому, що в Winamax кожні півроку гравці змінюють свої нікнейми і відповідно всі замітки на опонентів стають марними. Іван в силу того, що є амбасадором, носить унікальний аватар і не може поміняти своє ім'я. А значить, гравці за столом завжди знають, з ким мають справу.

Гіпотеза полягала в тому, що через неможливість змінити ім'я всі опоненти знали його гру і регулярно обігрували. На підтвердження своїх слів Дейра зазначив, що за останні три роки він нічого не заробив в онлайн-покері.

Примітно, що теорія частково підтвердилася - змінивши ім'я, Іван дійсно виграв турнір. Але це коштувало йому дуже вигідного контракту і втрати репутації в покерному співтоваристві.

Оцініть матеріал
(25)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Гранд Європи може відмовитися від лідерів заради української зірки Жирони
Футбол | 10 травня 2024, 07:01 1
Гранд Європи може відмовитися від лідерів заради української зірки Жирони

«Атлетіко» Мадрид хоче підписати Артема Довбика і може розпрощатися з Моратою та Депаєм

ОФІЦІЙНО. Шахтар підписав олімпійського чемпіона в гімнастиці Верняєва
Футбол | 09 травня 2024, 12:03 0
ОФІЦІЙНО. Шахтар підписав олімпійського чемпіона в гімнастиці Верняєва

Уродженець Донецька виявився затребуваним клубом із рідного міста

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.