Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Іспанії
| Оновлено 27 сiчня 2021, 21:45
2377
1

Райо Вальєкано - Барселона. Прогноз і анонс на матч Кубка Іспанії

Каталонці - головні фаворити турніру

| Оновлено 27 сiчня 2021, 21:45
2377
1
Райо Вальєкано - Барселона. Прогноз і анонс на матч Кубка Іспанії
twitter.com/fcbarcelona

У середу, 27-го січня, в Мадриді на стадіоні «Кампо де Вальєкас» в рамках матчу 1/8 фіналу Кубка Іспанії «Райо Вальєкано» прийме «Барселону».

«Райо Вальєкано»

Команда з Сегунди пробилася в 1/8 фіналу Кубка Іспанії завдяки перемогам над «Теруелем», «Харо Депортіво» та «Ельче». Тільки в першому матчі команда мала проблеми і перемогла лише в додатковий час. У двох інших випадках були здобуті впевнені перемоги. Звичайно, до цієї гри мадридці підходять в якості андердога, але це Кубок і тут можливо все, що і було доведено на більш ранніх стадіях турніру вильотами «Реала» і «Атлетіко».

У другій за силою іспанській першості «велетні» йдуть досить непогано, займаючи четверте місце і претендуючи на вихід до Прімери. Поки відставання від другого місця, яке дає право на прямий вихід в Ла Лігу, становить вісім очок, однак матчів ще багато, тому відіграти цей відрив підопічним Андоні Іраоли цілком реально.

В останньому матчі «Райо Вальєкано» в рідних стінах програв «Мальорці», а до цього була серія з шести перемог у всіх турнірах, що говорить про те, що команда зі столиці Іспанії знаходиться в непоганій формі, а гра з «Барселоною» покаже її справжній рівень.

«Барселона»

Сенсаційний виліт «Реала» і «Атлетіко» з Кубка країни зробив «Барселону» головним і одноосібним фаворитом турніру. Це, звичайно, все пояснюється статусом і силою «блаугранас», але чи потрібен зараз цей турнір каталонцям? Синьо-гранатові в цьому сезоні виступають вкрай нерівно. У чемпіонаті справи йдуть не кращим чином, навіть незважаючи на чотири перемоги поспіль. «Барселона» займає лише третє місце і відстає від лідируючого «Атлетіко» на десять очок. Підопічні Рональда Кумана, як то кажуть в таких випадках, можуть «злити» Кубок і зосередитися на чемпіонаті і Лізі чемпіонів.

Каталонці пройшли лише одну стадію турніру. Вони тільки в додатковий час змогли зломити опір скромної «Корнелії». У тій грі у «Барси» був не зовсім основний склад, що ще раз підтверджує відношення клубу до цього турніру. У матчі останнього туру чемпіонату Іспанії «блаугранас» на виїзді переграли «Ельче».

В середині січня «Барселона» не змогла здобути і Суперкубок Іспанії. У півфіналі турніру каталонці по пенальті переграли «Реал Сосьєдад», проте в фіналі поступилися в додатковий час «Атлетіку». Що стосується Ліги чемпіонів, то на команду Кумана вже 16 лютого чекає перший матч цікавого протистояння з французьким «ПСЖ».

Історія зустрічей

Опоненти провели між собою 36 матчів. Серйозна перевага на боці «Барселони», яка виграла 24 поєдинки. «Райо Вальєкано» здобув лише чотири перемоги. Також було зафіксовано вісім нічиїх.

Остання зустріч між суперниками відбулася 9 березня 2019 року, коли «Барселона» на своєму полі взяла верх над «Райо Вальєкано» з рахунком 3:1.

Орієнтовні склади:

«Райо Вальєкано»: Дмітрієвськи, Адвінкула, Савелжіч, Маруган, Гарсія, Суарес, Трехо, Ісі, Поцо, Кабайєро, Бебе.

«Барселона»: Нето, Фірпо, Ленгле, Араухо, Мінгеса, Моріба, Пуч, Дембеле, Трінкан, Педрі, Брейтуейт.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться перемогою гостей в основний час, а тому нашою ставкою буде позиція – П2 з коефіцієнтом 1.50 по лінії Favbet.

27 січня, середа

«Райо Вальєкано» – «Барселона»
Мадрид. Стадіон «Кампо де Вальєкас». 22:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Megogo»
Прогноз Sport.ua — 1:2

 

 
  • 6,80
  • 4,50
  • 1,50
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
24forever
не удивлюсь, 1х