Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 26 сiчня 2021, 07:43
22538
8

Топ-5 суперників для повернення Конора Макгрегора

Сергій Лебедєв підібрав опонентів для ірландця

| Оновлено 26 сiчня 2021, 07:43
22538
8
Топ-5 суперників для повернення Конора Макгрегора
twitter.com/ufc. Конор Макгрегор

Довгоочікуване повернення Конора Макгрегора обернулося для нього і його фанатів справжнім кошмаром.

На минулому турнірі в Абу-Дабі UFC 257 ірландець не зміг повторити свій успіх 2014 року і здобути перемогу над Дастіном Пор’є. Розумні контратакуючі дії і велика зайнятість у клітці, здавалося, допомогли йому виграти перший раунд, але важкі лоукіки по литках Пор’є стали причиною проблем Конора в другому раунді. В результаті приголомшливі серії ударів руками «Діаманта» призвели до поразки Макгрегора нокаутом.

Тепер світ ММА уважно стежить за тим, що буде далі з кар'єрою Макгрегора. Незважаючи на провал і рекорд за останні чотири роки 1-2, у Макгрегора все ще чимало опцій для проведення великих боїв.

Представляємо вашій увазі п'ятірку потенційних суперників Макгрегора, з одним із яких 32-річний ірландець може провести свій наступний бій.

Дастін Пор’є

Макгрегор і Пор’є мають паритет в очному протистоянні. Це той випадок, коли негайний реванш має сенс. По-перше, цього хочуть обидва бійці. По-друге, президент UFC Дана Вайт не проти цього.

Очевидно, що тепер Макгрегор вже не є гідним претендентом на реванш з усе ще чемпіоном UFC у легкій вазі Хабібом Нурмагомедовим. Вайт після UFC 257 сказав, що Хабіб не бачить зараз гідних претендентів на свій титул, тому не горить бажанням повертатися. У разі його остаточного відходу в UFC хочуть розіграти вакантний титул між Пор’є та іншим тріумфатором UFC 257, Майклом Чендлером, але Дастін навідріз відмовляється зараз битися з екс-чемпіоном Bellator. Тому трилогія Макгрегор vs Пор’є виглядає досить логічним титульним боєм.

Нейт Діас

Ще одна потенційна трилогія в цьому списку. Макгрегор і Діас двічі билися у 2016 році, і кожен з бійців здобув по одній перемозі. Обидва ці епічні поєдинки залишаються в списку найбільш продаваних боїв в історії UFC, тому третій бій давно назрів.

Макгрегор і Діас залишаються надзвичайно популярними суперзірками. Тепер, коли обидва програли свої останні поєдинки, немає причин відкладати те, що потрібно було зробити ще кілька років тому. Пам'ятаючи про перші два бої, фанати активно стануть купувати PPV, що зробить бій надзвичайно успішною справою.

Джастін Гейджі

Минулого року у Гейджі була така гаряча смуга, що він опинився в унікальному становищі, коли йому треба було зробити грандіозний вибір: побитися з Нурмагомедовим за титул UFC або вибрати суперзірку Макгрегора.

Замість того, щоб вибрати потенційно більший бій проти ірландця, Гейджі вирішив спробувати відібрати у Нурмагомедова пояс у легкій вазі. Але ставка не зіграла, і Нурмагомедов фінішував його в другому раунді на UFC 254.

Тоді Джастін упустив можливість битися з Макгрегором, але він все ще топовий легковаговик, а значить, гідний суперник для «Сумно відомого». Гейджі є одним з найкращих ударників в UFC, і багато хто чекає, що його сутичка з Макгрегором з точки зору видовищності стане захоплюючим трилером. Для Гейджі і Макгрегора зустріч в октагоні буде відмінним способом закрити програш.

Майкл Чендлер

Будучи триразовим чемпіоном Bellator у легкій вазі, Чендлер сподівається завоювати «золото» в UFC. У ко-мейн івенті UFC 257 він переміг Дена Хукера, тому тепер Майкл буде фігурувати в планах промоушену по організації мегабоїв, включаючи пошуки наступного суперника Макгрегора.

У Чендлера видовищний стиль. Незважаючи на те, що він хороший борець у минулому, він відмінно виглядає в стійці. І 8 з останніх 13 боїв Чендлера закінчувалися чиїмось нокаутом.

Макгрегор проти Чендлера - це бій, який раніше вважався неможливим через приналежність останнього до Bellator, але тепер це один із найбільш інтригуючих матч-апів в UFC.

Менні Пакьяо

Перед реваншем із Пор’є Макгрегор неодноразово заявляв про те, що у 2021 році він знову вийде на боксерський ринг, щоб зустрітися з Менні Пакьяо. Конор відкрито говорив про те, що сторони спортсменів уже ведуть переговори про бій.

Перед UFC 257 Пакьяо писав у твіттері: «Удачі сьогодні ввечері, Коноре! Давай зробимо 2021 рік найкращим роком для фанатів боїв». Гучне ім'я Макгрегора після фіаско нікуди не поділося і, можливо, для філіппінця він, як і раніше, представляє інтерес, адже бій Пакьяо vs Макгрегор - це заявка на 2 млн PPV. І це може бути цікавим Вайту після того, як він виступив співпродюсером боксерського мегакасового тесту ірландця Флойдом Мейвезером у 2017 році.

42-річний Пакьяо через пандемію не виступав у 2020 році і для того, щоб кинути виклик топам напівсередньої ваги, де він утримує пояс «супер» чемпіона WBA, йому не заважав би один «розігрівчий» поєдинок. Бій із малодосвідченим у боксі Макгрегором за дуже хороший гонорар - це ідеальний варіант для легенди боксу.

Сергій Лебедєв
Оцініть матеріал
(155)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
DKTheBest2
Ще одна поразка і на Макгрегорі Дана більше не заробить нічого.
Тепер йому будуть підбирати якогось мішка аби Коннор 100% його переміг.
А потім знов буде фіаско.
Dell Dnieper
три боя крайних, два проиграно досрочно, от и все....толку от такой рекламы....
vizuals
Хай краще повернеться у тверезе життя
an52
З Паком - це маразм, досить вже одного "бою" з Меєм. Перелічені суперники надто серйозні для Макгрегора. Хіба що Діас, а краще взагалі якогось мішка
Руслан Кириченко
та забудьте за его! все, он отжил свое. галимый коммерс. пусть виски свое рекламирует.
24forever
С кАмбэком Улю Кайшеву!
НА ГЛАВНУЮ!!!