Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 27 сiчня 2021, 20:21
1179
1

Ман Юнайтед - Шеффілд Юнайтед. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Манкуніанці не повинні мати проблем з суперником

| Оновлено 27 сiчня 2021, 20:21
1179
1
Ман Юнайтед - Шеффілд Юнайтед. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
twitter.com/manutd

У середу, 27-го січня, в Манчестері на стадіоні «Олд Траффорд» в рамках матчу 20-го туру чемпіонату Англії місцевий «Манчестер Юнайтед» прийме «Шеффілд Юнайтед».

Поєдинок команд з різних полюсів турнірної таблиці. «Манчестер Юнайтед» йде першим і бореться за чемпіонство, а «Шеффілд Юнайтед» - останній з великим відставанням від суперників, тому в даному випадку поки мова не йде навіть про боротьбу за виживання.

«Манчестер Юнайтед»

«Червоні дияволи» знаходяться в приголомшливій формі. У чемпіонаті країни манкуніанці не програють з 1 листопада 2020 року, коли поступилися «Арсеналу». З тих пір в активі команди Оле-Гуннара Сульшера десять перемог і три нічиї. Відмінний результат. Правда, в цей же час були дві поразки в Лізі чемпіонів, які позбавили «Манчестер Юнайтед» виходу в 1/8 фіналу найпрестижнішого клубного турніру Старого Світу, а також програш «Сіті» в півфіналі Кубка англійської ліги.

У чемпіонаті Англії «МЮ» займає перше місце, випереджаючи «Манчестер Сіті» і «Лестер» на два очки, але у «городян» є гра в запасі і в разі перемоги вони вирвуться в лідери. Незважаючи на такі показники, у «Юнайтед» досить скромна різниця м'ячів - лише «+11».

На вихідних манкуніанці провели видовищний і енерговитратний матч з «Ліверпулем» в Кубку Англії. Поєдинок вийшов дуже складним для підопічних Сульшера, але все завершилося перемогою, тому до гри чемпіонату команда підходить у відмінному настрої, оскільки для «МЮ» перемога над «Ліверпулем» - це завжди щось більше.

У лазареті «Манчестер Юнайтед» вже давно знаходяться Філ Джонс, Факундо Пеллістрі, Маркус Рохо і Брендон Вільямс. Всі вони не візьмуть участь в цій грі. Правда, назвати відсутність цих гравців втратою не можна.

«Шеффілд Юнайтед»

Команда Кріса Вайлдера продовжує проводити вкрай невдалий сезон. В активі «клинків» лише п'ять очок після 19 турів і останнє місце. Відставання від рятівної 17-ї позиції становить цілих 12 пунктів. Положення у «Юнайтед» катастрофічне. З кожним матчем, з кожним поразкою, шанси на збереження прописки в еліті все менше.

Останнім часом справи у «Шеффілда» стали трохи налагоджуватися. В останніх чотирьох матчах команда здобула три перемоги, однак дві з них були здобуті в Кубку Англії над командами нижчих ліг. 12 січня підопічні Вайлдера змогли здолати «Ньюкасл», вперше в сезоні заробивши три очки. Проте нинішнє становище команди краще не стало, треба продовжувати в тому ж дусі і тільки тоді будуть з'являтися шанси на порятунок.

Список травмованих гравців команди виглядає наступним чином - Сандер Берг, Джек О'Коннел і Джек Робінсон. Вони не допоможуть «Шеффілду» в цьому поєдинку.

Історія зустрічей

Всього команди провели між собою 95 матчів, з яких 46 завершились перемогами Манчестера і 34 - Шеффілда. 16 раз суперники йшли з поля з нічийним результатом.

Поєдинок першого кола видався досить напруженим, проте все ж «МЮ» вдалося здобути перемогу з рахунком 3:2.

Орієнтовні склади:

«Манчестер Юнайтед»: Де Хеа, Шоу, Ліндельоф, Магуайр, Ван-Біссака, Погба, Фред, Матіч, Фернандеш, Решфорд, Мартіаль.

«Шеффілд Юнайтед»: Рамсдейл, Бешем, Еган, Ампаду, Богл, Лундстрьом, Норвуд, Флек, Осборн, Макголдрік, Берк.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться впевненою перемогою господарів, а тому нашою ставкою буде позиція – П1 з форою -1,5 з коефіцієнтом 1.90 по лінії Parimatch.

27 січня, середа

«Манчестер Юнайтед» – «Шеффілд Юнайтед»
Манчестер. Стадіон «Олд Траффорд». 22:15
ТБ-трансляція на телеканалі «Setanta Sports»
Прогноз Sport.ua — 3:1
 
  • 1,30
  • 5,50
  • 11,50
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Де дивитися онлайн матч чемпіонату України Минай – Динамо
Футбол | 17 квітня 2024, 07:38 1
Де дивитися онлайн матч чемпіонату України Минай – Динамо

Дивіться 17 квітня о 15:30 перенесений матч 16-го туру УПЛ

Жузеп ГВАРДІОЛА: «Зіграли винятково у всіх аспектах. Невелика маржа»
Футбол | 18 квітня 2024, 04:19 0
Жузеп ГВАРДІОЛА: «Зіграли винятково у всіх аспектах. Невелика маржа»

Головний тренер Манчестер Сіті прокоментував поразку від Реалу у матчі ЛЧ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Tеllur
Ничего никому не должны. Но чудили уже не раз, отыгрываясь с 0:1 и 0:2. Фулхэм еле одолели... А после Ливера могут вообще пешком ходить.
Хоть бы 1:0 сыграли