Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 24 сiчня 2021, 05:47
1977
0

Дніпро-1 в Туреччині. Приїзд потенційного новачка і робота над помилками

Дніпряни продовжують готуватися до весняної частини сезону

| Оновлено 24 сiчня 2021, 05:47
1977
0
Дніпро-1 в Туреччині. Приїзд потенційного новачка і робота над помилками
СК Дніпро-1

У суботу футболісти «Дніпра-1» мали на зборі у Туреччині важкий тренувальний день. Складався він з двох занять, ранкове з яких відбулося у тренажерній залі, а вечірнє – на газоні готелю Spice. Під час першого тренування гравці працювали над силою, по черзі виконуючи вправи на станціях. Потім вони вийшли на трав’яний майданчик, де виконали серію прискорень та ривків.

Це тренування стало першим для потенційного новачка команди бразильця Вагнера. Він прибув сьогодні у розташування команди, і вже не лише познайомився зі спорттклубівцями, а й почав підготовку до сезону.

Друге тренування мало ігрове наповнення. Як і майже всім, йому передувало теоретичне заняття. Тренери ще раз звернули увагу на недоліки у діях під час контрольного матчу і підібрали вправи таким чином, щоб попрацювати над їхнім усуненням. Робота над помилками складалася з декількох вправ, під час яких гравці відпрацьовували тримання м’яча та пресинг. Особливу увагу тренерський штаб звертав на реакцію на втрату м’яча. Змінюючи склад груп, на які була поділена команда, футболісти працювали дуже інтенсивно.

Наприкінці тренування було зіграно коротенький матч на пів поля. «Сині» виявилися сильнішими за «білих», завдяки двом м’ячам, що забили Олексій Хобленко та Сергій Заєць.

Джерело СК Дніпро-1
Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.