Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
| Оновлено 23 сiчня 2021, 14:30
1128
0

Кантен ФІЙОН МАЙЄ: «Відчуття не передати словами»

Французький біатлоніст – про завоювання бронзи в індивідуальній гонці

| Оновлено 23 сiчня 2021, 14:30
1128
0
Кантен ФІЙОН МАЙЄ: «Відчуття не передати словами»
Instagram. Кантен Фійон Майє

Біатлоніст збірної Франції Кантен Фійон Майє прокоментував третє місце в індивідуальній гонці на сьомому етапі Кубка світу в італійському Антгольці.

«Йдучи зі стрільбища на останнє коло, я був четвертим, в двох секундах відставання від Лукаса Хофера. Розумів, що він пройде фінішний відрізок дуже швидко, він зараз в прекрасній формі, тому просто намагався не відставати по дистанції. Крок за кроком я скорочував відставання і навіть вийшов вперед, після чого тренери кричали бігти, що є сил. Відчуття, коли я все-таки перетнув фініш третім, не передати словами (посміхається). Це неймовірно!
 
Я довго працював на другій стрільбі лежачи через сильний туман - складно було зловити мішень. Але таке трапляється, умови для всіх були однаковими.
 
З кожним стартом я відчуваю себе сильніше. На початку сезону я дуже засмучувався через результати і свою форму. Думав, що я "перевантажив" себе під час міжсезоння, але не був упевнений. Влітку я шукав свою межу, щоб зрозуміти, де мій максимум і який у мене потенціал, виконував великі навантаження. Тому на початку сезону мені було дуже важко показувати високу швидкість на трасі, але поступово форма поліпшується. Сподіваюся, до чемпіонату світу я вийду на свій максимум.
 
Перед тим, як відправитися в Поклюку, два тижні ми проведемо вдома. Будемо відпочивати від етапу в Антгольці і готуватися до майбутніх гонок. Решта - секрет», - сказав Фійон Майє.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.