Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Англії
|
1209
0

Вест Ґем - Донкастер. Прогноз і анонс на матч Кубка Англії

7-я команда АПЛ проти 4-ї команди таблиці Першої ліги

Вест Ґем - Донкастер. Прогноз і анонс на матч Кубка Англії
Twitter

У суботу, 23 січня, в Лондоні на полі Олімпійського стадіону відбудеться матч 1/16 фіналу Кубка Англії, в якому «Вест Ґем» прийме «Донкастер».

«Вест Ґем»

Команда Девіда Мойєса у англійській Прем'єр-лізі йде на разі на серії з п'яти матчів без поразок. Після невдачі 21 грудня у грі з «Челсі» (0:3) вона потім по черзі поділила очки з «Брайтоном» (2:2 вдома) та «Саутгемптоном» (0:0 на виїзді), і три поєдинки виграла - 1:0 в Ліверпулі у «Евертона», 1:0 вдома у «Бернлі» та 2:1 також на своєму полі у «Вест Бромвіча».

Як наслідок, у поточній турнірній таблиці АПЛ «молотобійці» сьомі з 32-ма очками в активі після 19 зіграних поєдинків. «Вест Ґем» здобув 10 перемог при 2 нічиїх та п'яти поразках.

У цьогорічній кубковій компанії лондонці провели лише один поєдинок на стадії 1/32-й. Вони відвідали «Стокпорт Каунті» із Національної ліги, та здобули перемогу 1:0, забивши єдиний переможний гол зусиллями Доусона за 7 хвилин до завершення основного часу матчу.

«Донкастер»

На разі в турнірній таблиці Першої ліги (третій дивізіон) чемпіонату Англії команда Даррена Мура займає 4 місце. У 20 проведених матчах вона набрала 39 очок, що на три пункти менше, ніж у лідируючого в лізі «Халла». Однак «Донкастер» провів відразу на два матчі менше, тому за втраченими очками саме він є лідером пелотону. «Бродяги» мають в активі 12 перемог та 3 нічиї при 5 поразках.

Одну зі своїх невдач команда пережила 22 грудня, програвши на своєму полі «Шрусбері Таун» (0:1). На сьогодні це остання поразка команди. До неї «Роверс» мали серію з чотирьох перемог («Нортхемптон» - 2:0 на виїзді, «Гіллінґем» - 2:1 вдома, «Свіндон Таун» - 2:1 вдома, «Бертон Альбіон» - 3:1 на виїзді ). Після ж команда добилася перемог над «Свіндон Таун» (2:1 на виїзді) та «Рочдейл» (1:0 вдома). До всього, 9 січня у 1/32 фіналу Кубка Англії «бродяги» на виїзді обіграли «Блекберн» (1:0), після чого і вийшли на «Вест Ґем».

Цікаво, що у рамках Першої ліги «Донкастер» має 3-й результат за показниками у домашніх матчах (23 очка у 11 поєдинках) та лише шостий за здобутками у зустрічах на виїзді (16 очок у 9-ти зустрічах).

Історія зустрічей

В історії взаємин команд є два очних матча, коли у сезоні-2011/2012 їхні шляхи-дороги перетнулися у Чемпіоншипі. У першому матчі на полі «Донкастера» перемогу відсвяткував «Вест Ґем» - 1:0. А гра у відповідь в Лондоні завершилася внічию 1:1.

Орієнтовні склади:

«Вест Ґем»: Рендолф, Джонсон, Бальбуена, Доусон, Фредерікс, Райс, Нобл, Бенрахма, Форналс, Боуен, Ярмоленко.

«Донкастер»: Балкомбе, Джон, Батлер, Андерсон, Райт, Джеймс, Холлідей, Сімойнш, Річардс, Окенабірхі, Джон-Джулс.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в цьому матчі переможуть господарі, а тому нашою ставкою буде позиція - П1 з коефіцієнтом 1.31 по лінії Parimatch.

23 січня, субота

«Вест Ґем» - «Донкастер»
Лондон. Олімпійський стадіон. Початок - о 17:00
Пряма ТБ-трансляція - немає
Прогноз Sport.ua - 2:0

 

 
  • 1.33
  • 5.20
  • 9.30
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.