Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 26 сiчня 2021, 15:45
2117
0

Зоря – Шкендія. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Відомий український тренер зробив прогноз на товариський матч

| Оновлено 26 сiчня 2021, 15:45
2117
0
Зоря – Шкендія. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
ФК Зоря Луганськ

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на товариський матч «Зоря» – «Шкендія»:

«Шкендія» представляє Північну Македонію. У мене в багатьох командах грали хлопці з цієї країни. Це колишній футбол Югославії, дуже хороший з великим знаком якості. Там грають дуже характерні футболісти з класною технікою і дуже швидкі. «Шкендія» – триразовий чемпіон Північної Македонії. Вони не раз були в призерах і двічі виграли Кубок країни. Зараз вони лідирують у внутрішньому чемпіонаті. 14 лютого у них починається чемпіонат.

Чемпіонат Північної Македонії не розкручений, хоча там багато талановитих футболістів. Візьмемо тих же Кулушевськи і Пандєва! Там багато хороших футболістів. Їхня збірна на Євро пробилася.

«Зоря» за класом вище. Організація гри краще, рівень чемпіонату України вище. Філософію Скрипника зрозуміли вже й нові гравці луганської команди. Але багато що залежатиме від того, що в матчі буде вимагати Скрипник. Він може в день гри ще дасть тренування, і гратимуть різні склади по 45 хвилин. Але я не думаю, що так буде, тому що «Шкендія» – чемпіон країни. У такому поєдинку я б так не робив.

Я б однозначно напередодні гри трохи зменшив би навантаження і попрацював би над стандартами і тактикою. Гравців би ознайомив зі «Шкендією». Це кожен тренер повинен робити. Треба вивчати суперника! Я сподіваюся, що тренерський штаб Скрипника дуже добре вивчив «Шкендію» і «Зоря» гідно зіграє з цією командою. Я завжди підтримую українські команди і бажаю їм удачі!», – сказав Грозний.

Матч «Зоря» – «Шкендія» відбудеться 26 січня. Початок зустрічі – о 16:00.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.