Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 22 сiчня 2021, 21:15
2227
4

«Пару вінгерів, захисника і опорника». Йовічевіч чекає на новачків

Наставник розраховує на серйозне посилення складу

| Оновлено 22 сiчня 2021, 21:15
2227
4
«Пару вінгерів, захисника і опорника». Йовічевіч чекає на новачків
scdnipro1.com.ua

Наставник «Дніпра-1» Ігор Йовічевіч розраховує, що клуб взимку підпише ще мінімум 3-4 новачків. Раніше в команду перейшов воротар Заурі Махарадзе.

«Ми говорили зі спортивним директором Андрієм Русолом на рахунок трансферів. Він розуміє, що на старті сезону клуб підбирав гравців під тактику 3-5-2, якої дотримувався Михайленко. Було важкувато підлаштуватися. Ми приймали рішення грати з чотирма захисниками, награвали цю схему. Я розумів, що з часом ця схема дасть результат. Я знаю, що керівництво працює над тим, щоб знайти кілька вінгерів, які нам необхідні. Також нам потрібен правий крайній захисник і один опорний півзахисник. Ці гравці нам необхідні для того, щоб ми могли мати більше варіативності».

«Мені хочеться мати можливість різнопрофільну команду, де я можу під кожну гру і суперника вибрати потрібну тактику».

«Зараз нашу команду покинув капітан Сергій Кравченко, який віддав дуже багато команді, за що йому величезне спасибі. Я бажаю йому удачі в кар'єрі і чекаємо в тренерському штабі «Дніпра-1». Він дуже любить тактику, активно брав участь в тактичних розборах команди. Після Сергія хочеться, щоб хтось взяв на себе відповідальність, особливо в ситуаціях, коли потрібно підбадьорити і зарядити команду в стресових ситуаціях».

«Команда вибрала Логінова капітаном, потім другий - Когут, а третій - Дуглас. Вони відчувають відповідальність і намагаються бути прикладом для партнерів», - сказав Йовічевіч.

Команда завершила перше коло на останньому місці УПЛ.

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Триразовий переможець ЛЧ дуже близький до того, щоб очолити Баварію
Футбол | 19 квітня 2024, 16:13 1
Триразовий переможець ЛЧ дуже близький до того, щоб очолити Баварію

Зінедін Зідан може повернутися до тренерської діяльності

Жозе Моуріньо зізнався, за кого вболіватиме в Лізі чемпіонів
Футбол | 19 квітня 2024, 10:17 0
Жозе Моуріньо зізнався, за кого вболіватиме в Лізі чемпіонів

Португалець виділив єдиний клуб, який очолював у своїй кар'єрі

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
whitese
С этого роя не будет .... Нормальный тренер способен слепить команду из того, что есть. Конечно она не будет претендовать на призовые места и "играть в еврокубках в следующем сезоне". Но она хотя бы будет играть в футбол. А с такими игроками, как у Днепра, все эти рассказы про подбор игроков под тактики и схемы предыдущего тренера - это просто признание своей недееспособности, как специалиста.
«Эти игроки нам необходимы для того, чтобы мы могли иметь больше вариативности.Мне хочется иметь возможность разнопрофильную команду, де я могу под каждую игру и соперника выбрать нужную тактику». - расскажи это Скрипнику, у которого 15 игроков отыграли первый круг чемпионата, группу ЛЕ и кубок Украины